Pages

Friday, November 7, 2014

kesan sampingan Radiance Signature ?-part 2


Assalamualaikum...
hai u all
kita tengah ada mood nak menulis pagi 2 nie...
tengah-tengah excited nak menulis ada customer datang lak
ofcoz 1 jam gak ambik masa nak layan customer kan, banyak benda customer dok tanya pasal tanah  lot, kita pun apa lagi cite ngan jujur he3...kalau nak beli tanah lot  kena tanya dan taw banyak benda hokey, kita layan je apa-apa pertanyaan pasal tanah, supaya diorang jelas dan yakin nak beli dengan kita.
lepas customer yang first balik ada customer lain lak datang, warhh p.cik nie suka sembang banyak  lak he3... cite pasal isu negeri penang, org melayu n bisnes ai pun dengar je lah kutip ilmu bisnes dari pengalam dia dan cara nak invesment bagai he3...sebenarnya best jugak jumpa ramai orang dapat ilmu, 


sebenarnya kita nak cite pasal kesan RADIANCE SIGNATURE lah terlencong lak he3..
gambar atas tu tanpa edit + camera depan biasa yg jujur tnjuk muka real, kalau dulu mmg anoying guna camera depan  nie, jujur sgt hahah

nampak tak camera jujur saya jerawat berjaya timbul kat dahi...kat hidung ada jerawat gak tapi tak berani timbul, nampak merah2 je, rupa-rupanya jerawat huhu

parut-parut merah2 ada je nampak lagi.
jerawat takut nak timbul, boleh dia masak dalam kulit kita pas tu, tiba-tiba ada parut merah2 je, of coz terkejut sat hahah...tapi xpa daripada ko timbul belambak2 kan..dia tengah proses jerawat ngan cepat hokey, ada gak yang berjaya timbul, tapi dia masak terus, pastu cepat kering taw.

paling anoying nak tunggu parut hilang, pudar memang lah cepat, hilang terus ambik masa lorh...kulit 30 an kan lambat sikit dah tua kan ( kulit cukup matang ) dia punya tahap aktif tu lambat huhu...yg pelik asal ai umur 30 still ada jerawat lagi, bajet kulit remaja ke apa, pang kang hahahha....

semalam kita saja test buat masker, kita bajet nanti muka kita akan melekit2 tu yang kita taw pasal masker, tapi sangkaan kira meleset hokey RS nie sapu lebihan yg kita minum tu kat muka dengan magic terus meresap masuk dalam kulit. ok kita suka he3...

lepas dah sapu kat muka ada lebihan lagi kita pun saja sapu2 kat tangan buat cam losen ingat tangan kita akan melekit dan basah rupanya-rupanya dia meresap masuk dalam kulit kulit jugak terus kering, then tangan terus lembut dengan pantas.

u all cuba taw untuk pengalaman super menarik nie, memang best sangat sapu-sapu kat kulit he3... 


cela still nampak lagi, pori2 besar pun still nampak...ok sabar tunggu sampai 3 bulan ek he3..


setakat nie kita berpuas hati  je dengan RS
selain masalah kulit dia jugak pakej lengkap untuk kesihatan dalaman dan kecantikan luaran dalam 1 sechet.

apa yang tertulis dalam broser tu relevan dengan kita setakat nie, girls kalau u all ada masalah keputihan  sgt sesuai consume RS taw, nanti u all akan nampak sendiri kesan dari pengambilan RS berterusan, by the way ada banyak kebaikan untuk wanita dengan RS nie...korang just amalkan nanti u all akan taw sendiri, kita segan nak tulis banyak-banyak tentang aset-wanita hahah, apa yg kita boleh info kat sini, dia sangat bagus  dan kita sangat2 rekemen kat semua orang yang pentingkan kesihatan dalaman dan luaran...

kalau boleh right kat bahagian kesihatan tu semua ai nak right taw he3...
kena cuba dan alami sendiri pengalaman indah nie taw..


sat tang mana kesan sampingan nya k.Izma??? errrkkk setakat nie ai cuba lum ada kesan sampaingan pun, gimik tajuk je huhu


kalau lepas u all consume radiance rasa pening2 or kuar jerawat banyak
apa yang korang perlu buat adalah minum air detok n minum banyak air kosong taw sebab dia sedang cuci segala toksik yang tersumbat dalam badan kita, selagi kita tak buang toksin dalam badan lagi lambat RS nak bertindak balas, paling best air detok boleh kurus kan badan.



untuk resepi minuman detox KLIK SINI






senang je buat air detox nie, korong potong kiub buah apa-apa then rendam dalam air kosong,simpan dalam peti ais semalaman :)


BOLEH BACA REVIEW RS PART 1 KAT SINI

kita ada jual trial pack jugak

RM 46 sekali postage 5 sechet untuk 5 hari
3 sechet minum dah boleh nampak hasil 
 whatsapp 019-4204295

kita selalu update testimoni diri sendiri kat Instaqram Izyanty Collection u all boleh follow kalau nak
or
personel fb Izma Yanti

KALAU NAK harga DISKAUN 1 KOTAK boleh whatsapp or pm kat fb ek




p/s en3 ini ditulis pagi khamis, siap pagi jumaat he3...

0 comments:

Newer Post Older Post Home