Pages

Tuesday, September 30, 2014

REVIEW : Pengalaman Bersama RADIANCE SIGNATURE PART 1


PART 1 ( 3DAY - 9 DAY )


Assalamualaikum....hai u all
warrhhhhh dah malas nak menulis sebenarnya tapi nak buat review jugak hahah...boleh follow upadate terkini personal fb kita kalau  blog lambat sikit hihi..


camna ek nak mula, mula-mula ai kenal dia....eh silap2 ini bukan kisah cinta la he3
kita kenal radiance signature sebab tengok testimoni depan mata, super excited kot nak cuba jugak, iklan kat tv tu baru je tapi ai tak terpengaruh pun. so bila excited nak cuba jugak harus minta tolong pakcik google buat reaserch untuk ai...cari maklumat baca detail tengok testimoni kat fb baru berani beli.  harga tak payah cakap memang mahal sikit dilema gak masa tu nak beli baju raya ke beli radiance...so ai pilih radiance sib baju yg ai berkenan tu xdak saiz ai hahah..mahal pun berbaloi taw.


Bila radiance dah dpt siang tu excited bak hang nak tunggu malam...kan kena minum sebelum tido. cara minum paling senang just koyak 1 sechet terus minum pas tu boleh tido ngan nyeyaknya...next night tido, terus dpt tido yg berkualiti...ada beza taw sebelum makan n selepas dari tido..then bila pagi awal sebelum subuh dah terjaga...xdak rasa malas nak bangun or tak cukup tido walaupun tido lewat.

HARI KE-3- 9

Benda yang paling cepat nak tongok kesan adalah kuku, kuku akan jadi bersinar-sinar dan bersih. Rambut pun akan jadi lembut lain macam sikit.

kulit muka dah kurang berminyak, muka nampak cerah sikit dan bersih, blackhead n whitehead atas hidung terus hilang...kalau kita dari awal ajar diri pakai mask utk hilang blackhead n whitehead sampai bila2 kita tak leh tinggal mask tu taw...tiap2 minggu kena pakai mask yg menyakitkan tu. so sekarang dah ada jalan penyelesaian...dah tak perlu lagi....just komitmen dengan radiance semua masalah dapat settle dengan izin Allah, yang penting selamat dan halal. tak payah beli banyak produk n barang untuk kesihatan dalaman dan luaran lagi.....untung kan kita just nak repair masalah kulit tapi dapat banyak  manfaat lain lagi.

selepas 8 hari makan ai perasan jeragat bawah mata ai melupas...jeng...jeng...ouwh menarik bukan sampai jeragat pun xnak menepek lagi...jeragat lama ambik masa yg lama sikit taw...so u all kena sabar...kira okey jugak kan banyak benda positif berlaku sepanjang consume ngan radiance.

kulit kita jenis sensetif tahap kronik, asal makan benda yang ada belacan je, jerawat batu dengan ekfisiennya akan naik dengan cepat after 1 jam...nampak belacan lagi hebat kan hahhah...sejak ai makan radiance nie jerawat still naik jugak tapi jerawat biasa n jerawat nasi je tapi cepat masak...so xdak lah menepek lama-lama kat pipi kan...yg tinggal parut je lambat sikit nak bagi respon hilang terus...agak-agak berapa kotak akan hilang terus ek....tunggu ai punya update taw..

kesan setiap orang berbeza taw, bergantung pada genetik dan horman individu



 first testimoni ai tgok kf fb yg nie terus lagi yakin nak beli hahah....nie dia consume 1 kotak terus dpt kulit cantik camni....








kalau u all nak best price pm kita kat personal fb ek klik SINI or whatsapp 019 4204295

bawah nie testimoni kita sendiri...guna camera biasa tanpa edit...selalu kalau guna camera nie confim2 kena edit dulu baru berani post he3....after 9 day xpayah camera 360






p/s : kita ada jual trilpack RM 46 sekali postage ( 5 sechet untuk cuba), kalau serasi ngan u all baru beli 1 kotak :)



Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series.
Satu-satunya supplement yang memberikan kulit cerah dan gebu secara sekata seluruh badan seawal 3 hari.

Hanya koyak dan minum.
Inovasi terbaru dari Radiance Signature.

✘ Tak Perlu Bancuh
✘ Tak Perlu Shake
✘ Tak Perlu Kemam

Sesuai sangat dengan u all yang inginkan kulit yang cerah dan gebu di samping khasiat kesihatan yang lain.

► Kecantikan:
. Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
. Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
. Menjadikan kulit glowing secara natural.
. Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
. Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
. Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
. Menghilangkan sel kulit mati.
. Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
. Menghilangkan jeragat.
. Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
. Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
. Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
. Mengecilkan pori-pori.

► Kesihatan:
. Anti kanser.
. Menstabilkan tekanan darah.
. Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
. Merawat ekzema.
. Merawat imsonia.
. Merawat resdung.
. Merawat penyakit kencing manis.
. Merawat dan mencegah kanser payudara.
. Merawat dan mencuci buah pinggang.
. Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
. Bertindak sebagai Anti-Body.
. Memberikan tenaga serta merta.
. Memberikan tidur yang nyenyak.
. Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
. Menegang dan menganjalkan payudara.
. Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
. Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
. Melawaskan pembuangan.

► Bentuk Badan Yang IDEAL
. Mengawal berat badan.
. Membuang toksin dalam badan.
. Meningkatkan kadar metabolisme badan.
. Memberikan rasa kenyang.
. Mengawal nafsu makan.

Serta mempunyai 1001 khasiat lain.

=====================

. Produk berstatus GMP Certified
. Selamat & Berkesan
. Tanpa Sapuan
. Tanpa Bahan Terlarang
. 100% Natural Base

. KKM - 120314/03/149
. HALAL - 20140424-164308(PR)

=====================

Cara Pemakanan:
► Hanya koyak dan minum.
► 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur ATAU
► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast

Kesan Terbaik:
► 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur DAN
► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast

Nota:
Untuk mendapatkan kesan yang optimum:
. Dinasihatkan tidak mengambil kafein & alcohol serta rokok.
. Serta minum air yang banyak.

…………………………………………………...

Proses:

1. Ianya akan merawat dalaman badan terlebih dahulu sekirannya dalaman badan mempunyai masalah.
2. Merawat dan menggantikan sel-sel kulit mati.
3. Menambah kandungan kolagen dalam badan.
4. Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.

* Perubahan setiap orang berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.

=====
Harga :
=====

► RM 180 Semenanjung Malaysia
► RM 190 Sabah / Sarawak

* Harga termasuk postage.

…………………………………………………...


6 comments:

Lin Azlina said...

WAH..MCM BEST.... TAPI MAHAL JUGAK ERK...HUHU...

izyantyPersonalTaste said...

lin azlina: he3...memang mahal sikit, tapi kalau nak harga diskaun pm kat fb..
boleh cuba trial pack dulu kalau nak.

Siti Noor Shafika Shuhaimy said...

1 kotak tu thn bpe lama dear??

izyantyPersonalTaste said...

shafika : tahan 20 hari, 1 hari minum 1 sechet sebelum tido

Anonymous said...

Wahh.. macam nak jeee ;)

noor aini said...

kalau habis satu kotak , dah taknak makan radiance ni takpa ka? kot la jadi apa apa ka?

Newer Post Older Post Home