Pages

Wednesday, November 5, 2014

cakap-cakap tentang ZALORA kenapa pulak??

Assalamualaikum...

hai u all
rindu kita tak
eh bajet retis or blogger femes ke apa??? ada ke orang nak rindu kita punya penulisan bagai hahah
kita taw lah xdak sapa pun rindu n kenal kita pun hahaha..jauh sekali femes kan.

kali nie nak share firstime shopping ngan ZALORA je...aritu kan kita dpt baucer free dari zalora haruslah guna kan.

sebelum nie ai tak pernah pun shopping kat situ, lagi satu last year ai dengar banyak komen dari blogger2 lain tentang servise zalora yang tak sedap didengar. lagi lah ai tak berani tanggung risiko kan.

thah camna rezeki ai dapat baucer RM 50, ALHAMDULILAH...
dalam banyak2 benda ai beli backpack he3...
so ai guna cukup2 baucer tu je sebab taknak tambah duit sendiri he3
kalau jadi apa-apa ai bukan kuar duit 1 sen pun kan hahah,

alhamdulilah proses belian pun senang dan baucer ai pun senang approch kira tak dak masalah apa, hari selasa ai order petang rabu dah sampai
kiranya servise diorang bagus dan cepat.

kiranya lepas nie u all boleh lah shoping dengan zalora tanpa risau lagi barang sampai lambat lagi or servise teruk ke apa ke. barang yang ai order n dapat adalah barang yg sama.

nampaknya ZALORA dah perbaiki dia punya servise
sapa yang tak pernah buat silap kan, yang penting kita usaha perbaiki untuk bagi yang terbaik kan he3.







isi baju penuh balik umah tok, stok RS haruslah ada dalam keta kan he3
buka bonet je kalau orang nak huhu



 ni gambar sebulan lebih after consume RS....glowing tak mak jemah he3...pori2 besar still nampak kat hidung dekat pic yg tak edit tu...pori besar kat pipi dah tak nampak sgt, bekas jerawat lum rata lagi, parut jerawat lum hilang sepenuhnya tapi cepat kering, tunggu 3 bulan tgok hasil ek.

kalau nak cuba trial pack 5 sechet rm 46 termasuk pos whatsapp kita 019-4204295
boleh baca kita punya review kat SINI

1 comments:

eima said...

canteq nye kulit .. seklai pun kite tak penah beli kat zalora

Newer Post Older Post Home