Pages

Friday, April 4, 2014

Untuk SINGLE + nak kawin


new york botanical garden2

Assalamualaikum

nah ilmu baru hasil stalk ig orang he3..

mana mau "lari" jika namanya sudah tertulis untuk kamu sejak azali? cuma kalau bukan dia jangan putus asa, hidup perlu ceria.Usaha!

3 Usaha
1- Lebih dekatkan diri dengan PENCIPTA
2- Lebih berbakti pada keluarga , IBU BAPA
3-Lebih banyak memberi dari menerima

InshaaAllah, sedar-sedar, Allah akan hantar " dia" depan mata bila tiba masanya.

sedikit perkongsian hasil stalker ig dranwarfazal hahah...

p/s: Alahamdulilah atas nikmat dan peluang ini walaupun belum berpeluang kearah itu...tapi peluang ke arah lain terlalu istimewa yang tak pernah terfikir sebelum ini.




Buat korang yang Allah telah hantarkan seseorang untuk dijadikan imam kamu dan akan melangsungkan majlis pernikahan / pertunang kita ada buat wakaf veil bagi yg berminat dan memerlukan, tujuannya adalah untuk meringgan beban dan melancarkan majlis u all...yang ada dalam Album wakaf sahaja saya bagi pinjamkan...boleh baca detail di album.saya akan ambil order veil custom made dari IZYANTY COLLECTION utk majlis bulan 8 dan keatas sahaja nanti....so yang tak sempat order tu boleh tengok dalam album tu kalau masuk ngan tema korang ek.

2 comments:

nana kimie said...

tq share...nak tengokla album tu:)

Liza Licha said...

setuju sgt tu dear :) licha dah kahwin.. syangnya. kalau tak boleh tempah.. hihi

Newer Post Older Post Home