Pages

Wednesday, April 9, 2014

Bawaku ke SYURGA

                                
kredit pic : by angelin ( google ) fenomena bunga kat malaysia cantik sangat suka-suka :) 




Assalamualaikum ...kita ada benda nak share nie, sapa free 26/4/2014 Sabtu jom join ramai2 majlis taman-taman syurga, firstime buat kat penang hokey...of coz teringin nak p kan. Aku tak sure date tu aku  akan sampai kat majlis nie or tempat lain. tapi kalau ada peluang n ruang inshaallah sampai. So sapa nak taw lebih lanjut boleh klik sini https://www.facebook.com/events/1431586890419478/?fref=ts. By the way semua orang boleh pergi, bayaran dikena tapi tak mahal mana pun still mampu bayar kan. tak pa labur sikit ke jalan Allah kan.





Harga Tiket (Konsep Book Seat & Bayar ): Sebelum 10april 2014) : Individu - RM60 Berkumpulan-rm50(minimum 3orng) 2 cara mudah Bayaran: -Buat Bayaran kepada No.A/C Ilmiah Resources (Maybank) - 557157310431 melalui Online Transfer (Maybank2u/Interbank ataupun Cash Deposit Machine Transfer/ATM Transfer. -selepas selesai buat bayaran,isi borang pendaftaran di bit.ly/KCB2014 Maklumat lanjut : 011-12137493

p/s : Thanks awak sebab tak pernah putus asa dari dulu :)


0 comments:

Newer Post Older Post Home