Pages

Monday, November 18, 2013

suka pula stail pakai shawl camni

wearing shawl Izyanty collection...








Assalammualaikum...


Baru-baru nie kita beli shawl glitter kat tesco....kita pun pakai tudung label orang lain jugak taw..walaupun buat tudung sendiri huhuhu. try punya try nak lilit shawl glitter nie cam tak sesuai lak nak lilit atas pala sebab dia sedikit keras...cam serabut bila nak lilit atas pala..

so masa try n eror tu kita dapat grab stail camni je lah senang...tarik dari bawah pin tepi pala je tak yah lilit2 bagai...so bahagian lebih tu akan turun ke depan gitu...kalau guna kain chiffon dia akan jatuh cantik cam gambar atas sekali tu...tapi shawl atas tu tak cukup lebar sebab aku silap potong...so ai tak jual kat customer kalau shawl tak cukup lebar ek...sendiri pakai

 make sure setiap kali pakai shawl dari Izyanty Collection kena pakai inner tudung bahagian dalam supaya tidak jarang n dapat cover secara menyeluruh...kita tak galakan pakai iner neck or anak tudung sebab dia just cover setakat tengkok kita je tapi bahagian bawah tak cover. Kita keluarkan shawl menggunakan kain chiffon yg lembut n sejuk sesuai dengan cuaca malaysia....



cara pakai shawl atas nie sama cam pakai tudung bawal gak...tapi kita pakai versi shawl.. boleh tgok kat SINI  ek


P/S : segala kekurang akan diperbaiki dari masa ke semasa...segala teguran dan nasihat boleh pm secara personel ek...

1 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ada jns glitter yg beli siap kain lmbut..ada yg keras..

tp snng jht sndiri kan..hihi

Newer Post Older Post Home