Pages

Wednesday, November 13, 2013

Izyanty Collection dah "Demand" ?

Assalamualaikum



Baru-baru nie aku ada post kat facebook pasal order untuk 2014 kan...mesti orang ingat aku demand sekarang kan buka order sampai 31/12/2013 je...lepas date tu xnak ambik...bajet terlajak laris sgt, tak nak ambik order customer kan...oit2 jangan melalut ek...aku saja tetapkan masa camtu sebabnya next year aku punya aktiviti cam padat sikit...so aku nak susun masa bagi teratur awal2...kalau korang order awal pun tak lah dapat awal pun ikut due date majlis korang gak...sebab ramai customer dok tunggu turn jugak hokey..

kalau sebelum nie kita cakap awal sebulan dari majlis...tapi untuk tahun depan punya majlis dari bulan 1 sehingga bulan 5  ( 2014 ) memang kena order dari sekarang sampai 31/12/2013....anyway thanks yang dah mula order untuk tahun depan. apa yang kita nak buat tahun depan ek??  RAHSIA he3..semoga Allah mudahkan amin...tapi boleh risik2 pm kat fb utk order, kalau kita free kita ambik lagi tempahan ek..


ok tak nak membebel panjang-panjang  sapa nak tempah shawl n veil untuk hari bahagia korang boleh pm di facebook Izyanty Collection ek. kita pun tak nak hampa kan mana-mana customer kita sebab tu kita suruh tempah awal. Tahun depan kita ada komitmen peribadi so masa pun terhad lah...bukan kita nak kawin ek..komitmen lain huhuhu...menjahit adalah partime je, kita ada keja tetap.





PANDUAN UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN

LANGKAH 1

-TOLONG PM DI FB ( PERSONEL MESSAGING )

LANGKAH 2
- PILIH COLOUR VEIL ( NET OR CHIFFON )
- PILIH WARNA LACE
-PILIH WARNA PEARL
-PILIH WARNA BUNGA 3D
- PM DESIGN SEBAGAI RUJUKAN


LANGKAH 3
-UNTUK COMFIM ORDER DEPOSIT SEPARUH DARI HARGA VEIL OR SHAWL, BAKI BILA DAH SIAP N SEBELUM POS.

TEMPAHAN DIBUKA UNTUK TAHUN 2014 DARI BULAN JANUARI HINGGA MEI 2014 UNTUK MENDAPAT HARGA PADA TAHUN 2013. PADA TAHUN 2014 ADA SEDIKIT KENAIKAN HARGA....SO BOLEH BOOKING DARI SEKARANG untuk harga rendah sampai 31/12/2013.

TAHUN DEPAN KITA TAK AMBIK BANYAK TEMPAHAN ( atas sebab2 tertentu)....SAPA NAK TEMPAH DARI KITA BUAT TEMPAHAN PADA TAHUN INI 2013 EK...Terima Kasih atas sokongan semua...Tanpa korang semua Izyanty Collection bukan sapa2 pun.


Alhamdulilah diatas peluang, ruang, masa, kesempatan, kesihatan untuk rezeki ini.

meh  cuci mata untuk bakal-bakal pengantin..THANKS kepada CUSTOMER2 yg sudi share gambar di hari bahagia mereka...semoga bahagia hingga ke jannah :) ada byk lagi boleh tengok kat fb...nie yg terbaru



















                                                

p/s : my sis tanya dah ada satu nama utk di doa kan nanti..secara jujurnya aku memang tak dak satu nama tu harap dapat jumpa di sana :) kita merancang, Allah pun merancang... tapi perancangan Allah lebih baik.

1 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

siyes cntik yg biru tu...

Newer Post Older Post Home