Pages

Friday, March 27, 2015

Homemade Ayam TANDOORI & Teman lelaki upahan


Assalamualaikum...
Hai u all...arinie ada mood sikit nak menulis...padahal xdak idea pun nak menulis sebelum ni hahhaha
lepas nie dah tak boleh tengok EL dah...xleh nak sengih2 dah  he3...ai pun layan jugak teman lelaki upahan, sebab cite nie best, masalah cepat settle tak macam drama2 sebelum nie...leh relax2 layan, boleh senyum2...last2 episod baru sedih sikit, tapi okey tak menyakitkan hati sgt tgok hahah. moral of story pun dapat gak what u give, u get back kan. last happy endding. sama-sama dapat rasa sakit kan hahahah. awat rasa macam kena kat diri sendiri lak, dah lah part last tu ai pun selalu cakap camtu xmau share part mana hahah...( all about Jodoh).tp ai punya story bukan TLU hokey :p...ending cite sendiri pun tak taw camna.

eh sat bukan patut cite pasal ayam dulu ka. nie untuk peminat ayam Tandoori yg selalu jual kat kedai mamak...lps nie korang tak yah p cari kat kedai mamak dah boleh buat sendiri kat rumah taw lebih murah n jimat lagi. Paling best boleh makan puas-puas + sedap he3.  home made lah sangat kan padahal ai beli rempah segera hahah....


boleh whatsapp kawan ai NISHA  011-3211 6832 untuk belian.









cantik je kyra Lydia pakai shawl kan....


adik-adik comel + sweeat kat bawah nie pun cantik-cantik jugak :)
sapa2 nak pakai shawl halfmoon plain macam diorang kat bawah nie boleh pm laju-laju kat inbox page Izyanty Collection taw...tengah ada harga PROMOSI giler murah habaq mai he3..

1 HELAI RM 20 +6 Postage
2 HELAI  RM 30 +6  Postage

material chiffon lembut, sejuk dan selesa di pakai
harga camni sampai 31/3/2015 je taw 








2 comments:

eima said...

3 dlm 1 entry ni keh keh keh ...a ri ni mostly org update pasal EL

izyantyPersonalTaste said...

eima : he3...dah lama tak menulis paksa org baca 3 entry sekali he3...penangan EL kan..

Newer Post Older Post Home