Pages

Friday, December 19, 2014

Awak-awak nak hadiah Misteri tak

Assalamualaikum...
hai u all
kita ada benda  best nak share ngan u all taw
kemarin 18/12/2014 Alhamdulilah genap 2 tahun Izyanty Collection
2 tahun ai buat serius online n daftar SSM secara partime je menggisi kekosonga hidup dan masa kosong n hati kosong...over taw hati kosong hahhaah....
kalau tengok balik collection veil n shawl yang ai pernah buat mak ai banyaknya masa aku...daripada ai buang masa kosong ai yang berlambak2 tu baik ai isi ngan sesuatu yang berfaedah untuk u all kan, korang dapat veil n shawl idaman korang ai dapat kepuasan menghasil bakat seni kan he3..
.
hidup lagi mudah kalau kita give n take kan

so ai enjoy je buat shawl n veil sambil layan drama n program tv kesukaan ai.
kalau ai tengok tv tanpa buat apa-apa ai rasa buang masa sangat taw...so tengok tv jari kena buat keja haha...lain orang lain cara hokey.

okey malas nak taip celoteh panjang-panjang nanti u all bosan lak kan
kita sediakan 3 set hadiah misteri untuk dimenangi maksudnya 3 orang akan dapat

camna nak join senang je

masuk Page facebook  IZYANTY COLLECTION minggu depan inshaallah 23/12/2014 contest akan bermula...u all tunggu ai update kat page nanti ek...

p/s : jangan lupa ajak kawan-kawan n saudaramara korang sekali join taw he3..

Terima Kasih banyak kat u all semua atas sokongan dan kerjasama yang diberikan taw...tanpa korang semua Izyanty Collection tak dak apa-apa pun....kita nak bagi hadiah nie sebagai tanda penghargaan kat u all semua.

2 comments:

sha dhira said...

singgah sini, jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad

eima said...

nanti kami terjah

Newer Post Older Post Home