Pages

Thursday, October 9, 2014

Jadikan malamku lebih indah



Jadikan malamku lebih indah 
Jadikan siangku lebih terang 
Biarkan bungaku mewangi Selamanya



Pecut laju-laju kita kejar cinta Tuhan dulu
Kalau benar Jodoh aku dengan kamu
Digarisan penamat pasti kita akan bertemu


saja feeling2  tulis untuk someone yg telah tertulis di lauh mahfuzh. Special untuk future husband ai, yg ai tak taw n tak kenal tu :p 
harap akan muncul pada waktu yg tepat dan betol :p



IKLAN jap ek

LIKE page Izyanty Collection untuk tengok shawl n veil untuk majlis pernikahan, dijamin harga murah dan berkualiti he3..

boleh follow Instagram Izyanty Collection jugak taw


p/s : sapa perasan rangkap ats sekali  tu lirik lagu lah hahah

0 comments:

Newer Post Older Post Home