Pages

Thursday, August 28, 2014

4 helai shawl free untuk pemenang contest

Assalamualaikum..
Hai 
ada benda best nak share nie...kita nak bagi  2 helai lavender shawl free untuk korang n bff korang...so u all boleh request colour shawl, then nanti boleh pakai sendodon dgn best friend korang. suka tak, suka tak he3...

lagi 2 helai kita nak bagi shawl plain utk korang n bff korang boleh request colour jugak taw.

macam mana nak join?
contest bermula dari 29/8/2014

syarat peryertaan mudah je

just comment kat page "gambar contest " saya nak lavender shawl " dan taq salah sorang best friend yg korang nak hadiahkan shawl nie bila menang nanti.
maksudnya korang dan kawan korang akan dapat sorang satu shawl free.

ok good luck semua, pemenang akan dipilih secara random.
rainkan kegembiraan anda bersama rakan anda !








shawl halfmoon plain


kredit picture tu fynahere

contoh pemakain shawl halfmoon 





0 comments:

Newer Post Older Post Home