Pages

Wednesday, June 4, 2014

Kelas Menjahit Lace-harga promosi 2014


Assalamualaikum....

hai u all..:)
kita rasa nak buat kelas menjahit lace untuk shawl...ada yang berminat tak...memang teringin sangat nak share ilmu nie dengan u all taw...salah satunya sebabnya kita nak orang lain pun pandai jugak he3...pastu boleh lah kita pas job kat korang lak..kalau boleh jahit lace kat shawl of coz u all boleh jahit kat pakain lain jugak just datang belajar basic korang akan dapat semua teknik hokey. apa yang penting untuk datang belajar adalah kena ada minat n sifat sabar..taw je lah semua benda nie halus nampak agak rumit..tapi kalau minat, semua benda jadi mudah taw.


Raya pun dah nak dekat kalau dapat jahit untuk diri sendiri pun dah kira save banyak taw...selain tu korang boleh buat duit poket jugak side income lagi, jangan risau kalau terjun bidang nie rezeki memang tak pernah putus mampu buat dengan tak je sekarang...macam aku memang fokus untu shawl n veil orang tunang n kawin, so setiap masa ada tempahan tak yah risau alhamdulilah rezeki Allah melalui orang kawin. nanti kita akan ajar jugak camna nak buat marketing ek...  


macam mana nak JOIN KELAS????


just pm personal facebook  Izma Yanti ( kita dok Penang, sapa yang sekitar penang dijemput join taw )
boleh tengok hasil kerja tangan kita di Izyanty Collection

YURAN ???

RM 80 SAHAJA

WAKTU KELAS???

SABTU OR AHAD SAHAJA
2 PETANG - 5.30 PETANG

SETIAP SESI 6 ORANG SAHAJA

***BARANG SEMUA DISEDIAKAN
datang bawa minat  je he3..

0 comments:

Newer Post Older Post Home