Pages

Friday, February 8, 2013

REBAT RM 200 DILANJUTKAN...

Assalamualaikum...tadi tengok e-mail ada message masuk dari PENDAFTARAN PKB 
( PERMOHONAN PAKEJ KOMUNIKASI BELIA ) Rebat tu dilanjutkan kepada 3 bulan...aku pun ada dengar kat berita ramai yg mohon tapi tak guna rebat nie kan, so tu lah depa lanjutkan...

mula2 tu memang lah excited nak rebat rm 200 nie, tapi bila baca syarat dia kena langgan pakej data ngan syarikat komunikasi terus tak minat, aku memang tak suka komitment bayar bil yg kena bayar bulan2 nie. baik aku beli tanpa guna pakej rebat sebab tak nak komitment. lagipun aku bukan suka online guna hp pun sebab tu xmau beli guna rebat tu...kontrak setahun lak tu, selepas tu baru leh potong pakej data. Guna prepaid sebulan rm 30 pun tak habis taw, almaklum tak dak bf...baki to-up aku asyik bertambah lagi ada lah, tak habis guna pun. nak to-up sikit2 leceh...sebab bila to-up rm 30 comfim cukup utk sebulan expaid.

  

3 comments:

Maria Dolores Lopez Godoy said...

Wow your blog is very beautiful, the music is wonderful, congratulations and kisses from Spain. follow me and I will follow back?

http://redecoratelg.blogspot.com.es/

Myra Jay said...

Myra baru apply rebat sbb ada plan nk bli enset baru.
Skg mmg pakai postpaid so xdak mslh kot

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui punya guna utk adik..hihi

Newer Post Older Post Home