Sunday, May 10, 2020

Apa yang best 99 speedmart?







assalamualaikum....
Sebelum nie  kawasan sis tak dak pun  99 speedmart. Tapi baru-baru nie sebelum  PKP ada 2 buah speedmart  baru dibuka dalam kawasan yang sama,  eh boleh pulak no. 


Sis suka speedmart  sebab ada jual buah, sayur,  ikan dan daging frozen.  Disebabkan irfan suka  makan buah import senang beli kat speedmart  je lah. 

Buah dia pack camtu,  senang boleh beli banyak jenis kan. 


No comments: