Pages

Friday, May 21, 2010

OOOPPSSS REZEKI TERPIJAK....




kalau korang perasan kt ner nie,aku kat masjid terapong kt teregganu,mmg aku xrcg leh smpai c2 pun,last minut dpt ofer bidan terjun arr..ct lak sng apply so smpai gak la aku kt sana.sbnarnye konvo sepupu aku kt UTEM.Klau p naik bas memg aku xsmpai pun,sb suka muntah naik bas jln berlekok2 cm2.kt sana xsempt nk jln2 sgt ms terhad,tujuan utma p konvo arr..2 hari 1 mlm kt sana.yg klakarnye ank buah aku....spanjag pjlanan p sana dia asyik tido je,tiba time nk blik kitaorg bertolak mlm tau je lah mmg mnakutkan jln kt c2 mlm2.ank buah aku ckp xnak tido dlm keta takut sb jln gelap..pdhal sblm 2 dia dh tido pun,tkut apenye,bleh je tido..yg best nye dia ckp bnyk xlah boring sepjang prjlanan...ms abg spupu aku buka lmpu ats dia siap ckp trima kasih sb bg jln cerah,time xdak keta lain leh la psg lmpu ats kan.ape2 pun mmg mnkutkan le jgk blik mlm2 jln cm2.smpai kt baling tiba2 je ada motosikal cam leps ex-ciden kt tgah2 lbuh raya pelik smcam je aku tgk cm xlogik pun ada gak,cmner leh ada moto kt c2 jam 2 pagi...xberani bhenti tlg arr.mmg spnjang perjlanan aku xbrani tido.. tgk jln hehhe...

1 comments:

faiz said...

sian mamat yg naik moto tu...mne la tau tu hantu btoi2 ke..huhu...die nak cr kubur dia kot..gurau je..

thanks sbb "beli produk" follow me...huhuu..fhm kn..

Newer Post Older Post Home