Friday, January 12, 2018

Seronok pula shopping dekat SHOPBACK

Assalamualaikum

hai u all, sekarang nie banyak tol tempat shopping online yang menarikan, tambah-tambah kalau banyak diskaun, kalau dok rumah rumah buka tv terpengaruh dengan go shop lah, wow shop lah kan.

Tapi kali nie aku nak cerita pasal shopping online tapi boleh dapat duit, setiap kali ko shopping dapat duit, of coz lah best camtu, walaupun 1 sen kalau dikumpul banyak hokey, tambah lah kalau hampa kaki shopping lagi banyak dapat taw, tapi bukan dapat 1 sen hokey tapi firstime korang register terus dapat RM 5 TAW. bila hampa shopping  Lazada, 11 st, agoda or to-up dan banyak lagi web lain-lain korang akan dapat cash back dalam RM hokey bukan point, see lagi seronok kan hahah.

PERINGATAN : Paling penting untuk dapat cashback nie hampa kena direct masuk website SHOPBACK nie dulu then log in acc hampa, kat situ ada banyak website lain yg berkerjasama dengan shopback nie.

Benda pertama hampa kena buat p register kat sini web nie SHOPBACK
Secara automatik hampa dapat bonus RM 5 lepas tu beli barang dapat bonus lagi taw, setiap kali hampa beli barang dapat bonus dalam bentuk  RM macam kat bawah nie.



Pagi tadi pun ada beli tapi terlupa nak masuk web shopback dulu.
kalau shopping kat lazada cashback lagi banyak dari 11street. Tapi kalau harga jualan 11 street lagi murah.

ai pun baru taw pasal shopback nie, padahal dah lama.

sesuai sangat untuk orang yg suka shopping online.

KLIK SHOPBACK NOW

Wednesday, December 13, 2017

nuffnang wujud lagi tak?

aku lama sangat tak tengok blog, baru-baru dok perasan jugak kat blog tak dak iklan nuffnang pun, mungkin sebab aku tak aktif, tapi tengok blog orang lain cam tak dak jugak, try buka web dia cam error je. blog hampa camna pula??

Tuesday, December 12, 2017

Tanah lot geran individu -murah

Assalamualaikum....

Ada sapa-sapa tengah cari tanah lot yang ada geran individu tak?

PLOT  5  HARGA RM 145 856.00  ( 4558 KP )
PLOT 6  HARGA RM 173 248.00   ( 5414 KP )

untuk maklumat lanjut hubunggi 019 4290584 ( yanti )

Lokasi :
 Seberang Perai Tengah, Bukit Jelutong belakang sekolah Menengah Permatang Pasir/ Jabatan Pendidikan negeri

yang nie memang dah ada geran individu dah, boleh guna untuk buat loan bank.


p/s : harga yang ada geran individu nie kira murah taw, selalunya harga lagi tinggi nie baru sekaki 
RM 32 murah banyak nie, rugi taw kalau tak grab lot banglo pula tu

:)

muslim only