Wednesday, December 13, 2017

nuffnang wujud lagi tak?

aku lama sangat tak tengok blog, baru-baru dok perasan jugak kat blog tak dak iklan nuffnang pun, mungkin sebab aku tak aktif, tapi tengok blog orang lain cam tak dak jugak, try buka web dia cam error je. blog hampa camna pula??

Tuesday, December 12, 2017

Tanah lot geran individu -murah

Assalamualaikum....

Ada sapa-sapa tengah cari tanah lot yang ada geran individu tak?

PLOT  5  HARGA RM 145 856.00  ( 4558 KP )
PLOT 6  HARGA RM 173 248.00   ( 5414 KP )

untuk maklumat lanjut hubunggi 019 4290584 ( yanti )

Lokasi :
 Seberang Perai Tengah, Bukit Jelutong belakang sekolah Menengah Permatang Pasir/ Jabatan Pendidikan negeri

yang nie memang dah ada geran individu dah, boleh guna untuk buat loan bank.


p/s : harga yang ada geran individu nie kira murah taw, selalunya harga lagi tinggi nie baru sekaki 
RM 32 murah banyak nie, rugi taw kalau tak grab lot banglo pula tu

:)

muslim only

VEIL story by izyanty

Assalamualaikum....

Setiap veil ada cerita tersendiri taw, setiap kali jahit mesti excited nak tunggu hasil yang siap.

Dari segi material kain customer berhak untuk memilih kak iz tak kisah kalau hampa pilih or banyak tanya, k.iz layan je sampai hampa puas hati,  untuk menjadikan veil idaman hampa REALITI taw.

kalau hampa tak dak idea sangat pun tak pa just tunjuk contoh design macam mana hampa nak k.iz inshaallah boleh buat.

Material terbaru untuk collection 2018 k. iz veil ORGANZA soft jatuh cantik gitu, ada shining-shining sikit, kain organza nie. Dari jauh dah nampak cantik dan mempersonakan.yang penting handmade dan customade khas untuk hampa je. 





Kalau nak veil ala-ala retis pun boleh macam FAZURA





antara design yang ditempah di Izyanty Collection ada banyak lagi boleh tengok di page


















Untuk tempahan 2018 boleh whatsapp k.iz di 019 4290584
atau boleh order di page Izyanty Collection juga.

GUNA CODE : 

Izyanty2018 

           untuk harga diskaun RM 10