Friday, April 7, 2017

Peluang Membina Rumah Idaman



Assalamualaikum...hai u all
Hampa pernah terfikir atau terbayang rumah idaman korang tak, rasa excited nak bina rumah dengan design sendiri mengikut citarasa sendiri, Kita taw ramai yang nak kan tapi faktor kewangan adalah penghalang.

Tapi korang tak payah risau lagi, kami sedia membantu korang. Benda pertama yang perlu korang buat adalah beli Tanah dulu, membina rumah impian memerlukan tanah sendiri taw.
Jangan buat rumah atas tanah orang lain pulak he3...

PERNAH dengar beli tanah secara ansuran tanpa bunga? mana ada orang jual tanah bagi hutang bertahun-tahun kan?

Korang memang bertuah sebab baca blog nie, sebab tempat kami je buat camtu. kalau korang tak ambik peluang nie rugi taw. korang perlu ada cash  RM 20 000.00 SAHAJA sebagai deposit, BAKI bayaran korang boleh bayar secara ansuran bulanan selama 7 tahun tanpa perlu bayar bunga macam bank taw. cer tengok sapa yang untung of coz lah pembeli yang untung, bayangkan 7 tahun akan datang harga tanah yang korang beli tu sebenarnya akan naik harga 10 x ganda, tapi korang still dapat harga murah 7 tahun lepas kan.

Berdasarkan pengalaman saya menjual tanah selama 8 tahun harga tanah dalam setahun boleh meningkat naik RM 8-10/kp  CONTOH TAHUN  nie RM 22 X 3000KP = RM 66 000.00
HUJUNG tahun boleh jual RM 30 X 3000KP = RM 90 000.00 cer kira kalau 7 tahun akan datang tanah nie akan melambung berapa ????

Kesimpulanya beli tanah tak rugi pun, paling-paling terdesak nak guna duit boleh jual dengan harga lebih tinggi. Bermula dengan satu langkah pertama dengan mudah rumah impian korang dapat dibina. Percaya tak dengan satu langkah bijak korang banyak peluang akan wujud, bila dah ada tanah kita akan mula excited dah bina rumah idaman kan. So dari situ pula otak korang akan mula kreatif  berfikir mana nak dapat duit  bina rumah impian kan ??? Percaya tak dengan " Power of mind" nanti korang akan nampak jalan-jalan tu okey.

Sekali terjebak beli tanah, korang akan jadi teringat-ingat nak tambah aset hartanah lagi, betul taw sebab tu kami ramai regular customer. TANAH tempat Tok bedu je boleh hutang sampai 7 tahun. Tempat lain kami bagi hutang 1 tahun je, tu pun berebut- rebut orang nak taw walaupun kena settle bayaran dalam setahun je. kebanyakan akan bayar penuh.







Tepi jalan besar masuk kanan untuk ke tanah lot





kepada sesiapa berminat untuk membeli tanah lot Tok Bedu, Seberang Perai Utara, Pulau Pinang, boleh hubungi saya YANTI

019-429 0584
@
04- 3990257

 DI WAKTU PEJABAT

 8.30 pagi - 5.30 petang
ISNIN - JUMAAT

atau datang terus ke pejabat kami yang terletak di Pengkalan Tambang

GERAN INDIVIDU
tertaluk pada terma dan syarat, untuk maklumat lanjut sila call


update lot yang telah dijual setakat  7/4/2017
lot 1,2,3,7,8,9, 10, 11,13, 14,,20, 21,30, 31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45
lain-lain masih kosong



P/S : COMING SOON tanah lot baru akan dibuka, lokasi paling diminati ramai di Seberang Perai Tengah RM 32/KP boleh cepat-cepat book kalau takut terlepas, keutamaan untuk pembeli yang boleh buat bayaran penuh :)