Friday, March 17, 2017

Tempat paling senang beli barang?

hai u all...Assalamualaikum...
lama tol tak menulis
just nak share tempat favourite shopping barang anak adalah kat lazada
why kita pilih Lazada

1- senang boleh pilih, belek, n fikir nak beli ke tak. Tak dak orang kisah kemain lama servey harga n nak buat keputusan nak beli bila hahaha

2- penghantaran cepat, Alhamdulilah setakat nie dapat barang berkualiti dan sama cam dalam gambar.

3- kita tak dak masa nak keluar p mall tambah-tambah anak kita baby lagi. nak pilih barang kat luar memang tak dapat lah nak belek lama-lama kan. cara paling senang beli kat website, cepat dan mudah. tak payah tunggu lama terus boleh bayar ngan pantas then terus boleh sampai ngan cepat kat rumah.

kat bawah nie antara barang yang telah berjaya dibeli di lazada, semua barang anak je sekarang he3..



                           Memaparkan Screenshot_2017-03-17-10-35-30-1.png


                                     Memaparkan Screenshot_2017-03-17-10-38-13-1.png






                                         Memaparkan Screenshot_2017-03-17-10-39-08-1.png








p/s : sejak ada anak hari-hari ibu fikir nak buat bisnes apa ek untuk besarkan anak, sampai sekarang tak dapat idea lagi, sampai anak dah 4 bulan lebih hahaha. tapi Allah dah cakap setiap anak kan pembawa rezeki, setiap kali nak beli barang keperluan awak ada je rezeki jatuh dari langit, Alhamdulilah, syukur :). mohon rezeki anak melimpah ruah ...amin. my baby perlukan perhatian so dah stop semua aktiviti menjahit. Balik kerja belek anak je lah sekarang. anak tido baru leh buat keja rumah.


MY LAZADA Bestsellers




1 comment:

Busyra Bt Takiyudin said...

lazada mmg best.. selalu sngt buat sale. hehe