Thursday, November 26, 2015

Adam's Kitchen apa yang best?

Assalamualaikum....

Teringin nak makan kentang goreng MD tapi boikot kan so p makan kat adam's Kitchen je lah. Sediakan duit bebanyak sikit kalau nak makan situ taw hahahah...harga dia sedikit mahal berbanding tempat lain. Sapa taw camna kentang goreng md sedap ek?

Apa yang best kat citu, dia punya cafe ala-ala klastik dulu-dulu gitu, sesuai untuk p makan-makan, lepak- lepak sembang ngan kengkawan dan keluarga...tempat yang selesa tak bising dan ada privacy sikit lah kan. Makanan dia boleh  tahan lah, aku tak taw sedap ke tak sebab makanan western bagi aku sama je rasa hahah....tapi adik aku tekak minah saleh kata sedap kat citu. 

Lokasi Adam's Kitchen  dekat Perda, Bukit Mertajam Seberang Perai Tengah satu line dengan TM point dan sebelah Butik vendor    HAWA's Casolare   dah kenyang boleh lah shopping kat sebelah tu, makesure korang makan kenyang- kenyang sebelum shopping hahah. sebabnya kat butik tu buat hampa rambang mata nak beli, semua yang dijual onlline ada dekat butik tu sediakan duit je taw :)

























p/s : nak Bertunang, nak Nikah, nak Kawin  jangan lupa cari Izyanty Collection taw, yang pasti harga kasih sayang sepanjang tahun hahah... :)

Wednesday, November 25, 2015

Idea Untuk Nikah Sweet + Simple






Assalamualaikum....

hai u all :) sapa dok menghitung hari nak bertunang or nikah tahun 2016 boleh lah tengok-tengok ig kat bawah nie,  cari idea untuk majlis korang....dah dapat tema dan baju nanti boleh  order shawl or veil dekat page facebook Izyanty Collection, yang bestnya korang boleh request dan design shawl or veil sendiri dengan harga murah. Kalau buntu nak buat pilihan jangan risau kami di Izyanty Collection sedia membantu anda membuat pilihan. 

kami dah buka tempahan shawl dan veil untuk tahun 2016, yang pasti ada kejutan istimewa dengan setiap tempahan 2016.

boleh follow instagram : Izyanty Collection untuk update terkini juga
or
Personal facebook : Izma Yanti