Pages

Friday, December 19, 2014

resepi apam balik senang.


p/s : kredit pic n resepi from Siti Nur Bhassah
kita saja ambik simpan dalam blog nanti senang nak cuba he3..
Resepi

2 cawan tepung gandum
1/2 cawan gula
1 sudu teh soda bikarbonat
1 sudu teh baking powder
1 biji telur
1 1/2 cawan air
2 sudu besar susu tepung
Sedikit pewarna kuning jika suka
Blenderkan sebati
Perap 1 jam.
Inti
Kacang tanah kisar
Jagung tin
Mentega
Gula
Coklat rice
Caranya
Buat atas kuali non stick jgn sapu minyak..buat mcm pankek .tabur atas apam gula kacang tanah.jagung coklat dan sedikit mentega..sukati la inti nk taruk apa.
Apam balik yang dh siap sapu mentega.

Awak-awak nak hadiah Misteri tak

Assalamualaikum...
hai u all
kita ada benda  best nak share ngan u all taw
kemarin 18/12/2014 Alhamdulilah genap 2 tahun Izyanty Collection
2 tahun ai buat serius online n daftar SSM secara partime je menggisi kekosonga hidup dan masa kosong n hati kosong...over taw hati kosong hahhaah....
kalau tengok balik collection veil n shawl yang ai pernah buat mak ai banyaknya masa aku...daripada ai buang masa kosong ai yang berlambak2 tu baik ai isi ngan sesuatu yang berfaedah untuk u all kan, korang dapat veil n shawl idaman korang ai dapat kepuasan menghasil bakat seni kan he3..
.
hidup lagi mudah kalau kita give n take kan

so ai enjoy je buat shawl n veil sambil layan drama n program tv kesukaan ai.
kalau ai tengok tv tanpa buat apa-apa ai rasa buang masa sangat taw...so tengok tv jari kena buat keja haha...lain orang lain cara hokey.

okey malas nak taip celoteh panjang-panjang nanti u all bosan lak kan
kita sediakan 3 set hadiah misteri untuk dimenangi maksudnya 3 orang akan dapat

camna nak join senang je

masuk Page facebook  IZYANTY COLLECTION minggu depan inshaallah 23/12/2014 contest akan bermula...u all tunggu ai update kat page nanti ek...

p/s : jangan lupa ajak kawan-kawan n saudaramara korang sekali join taw he3..

Terima Kasih banyak kat u all semua atas sokongan dan kerjasama yang diberikan taw...tanpa korang semua Izyanty Collection tak dak apa-apa pun....kita nak bagi hadiah nie sebagai tanda penghargaan kat u all semua.

Newer Posts Older Posts Home