Pages

Friday, November 7, 2014

kesan sampingan Radiance Signature ?-part 2


Assalamualaikum...
hai u all
kita tengah ada mood nak menulis pagi 2 nie...
tengah-tengah excited nak menulis ada customer datang lak
ofcoz 1 jam gak ambik masa nak layan customer kan, banyak benda customer dok tanya pasal tanah  lot, kita pun apa lagi cite ngan jujur he3...kalau nak beli tanah lot  kena tanya dan taw banyak benda hokey, kita layan je apa-apa pertanyaan pasal tanah, supaya diorang jelas dan yakin nak beli dengan kita.
lepas customer yang first balik ada customer lain lak datang, warhh p.cik nie suka sembang banyak  lak he3... cite pasal isu negeri penang, org melayu n bisnes ai pun dengar je lah kutip ilmu bisnes dari pengalam dia dan cara nak invesment bagai he3...sebenarnya best jugak jumpa ramai orang dapat ilmu, 


sebenarnya kita nak cite pasal kesan RADIANCE SIGNATURE lah terlencong lak he3..
gambar atas tu tanpa edit + camera depan biasa yg jujur tnjuk muka real, kalau dulu mmg anoying guna camera depan  nie, jujur sgt hahah

nampak tak camera jujur saya jerawat berjaya timbul kat dahi...kat hidung ada jerawat gak tapi tak berani timbul, nampak merah2 je, rupa-rupanya jerawat huhu

parut-parut merah2 ada je nampak lagi.
jerawat takut nak timbul, boleh dia masak dalam kulit kita pas tu, tiba-tiba ada parut merah2 je, of coz terkejut sat hahah...tapi xpa daripada ko timbul belambak2 kan..dia tengah proses jerawat ngan cepat hokey, ada gak yang berjaya timbul, tapi dia masak terus, pastu cepat kering taw.

paling anoying nak tunggu parut hilang, pudar memang lah cepat, hilang terus ambik masa lorh...kulit 30 an kan lambat sikit dah tua kan ( kulit cukup matang ) dia punya tahap aktif tu lambat huhu...yg pelik asal ai umur 30 still ada jerawat lagi, bajet kulit remaja ke apa, pang kang hahahha....

semalam kita saja test buat masker, kita bajet nanti muka kita akan melekit2 tu yang kita taw pasal masker, tapi sangkaan kira meleset hokey RS nie sapu lebihan yg kita minum tu kat muka dengan magic terus meresap masuk dalam kulit. ok kita suka he3...

lepas dah sapu kat muka ada lebihan lagi kita pun saja sapu2 kat tangan buat cam losen ingat tangan kita akan melekit dan basah rupanya-rupanya dia meresap masuk dalam kulit kulit jugak terus kering, then tangan terus lembut dengan pantas.

u all cuba taw untuk pengalaman super menarik nie, memang best sangat sapu-sapu kat kulit he3... 


cela still nampak lagi, pori2 besar pun still nampak...ok sabar tunggu sampai 3 bulan ek he3..


setakat nie kita berpuas hati  je dengan RS
selain masalah kulit dia jugak pakej lengkap untuk kesihatan dalaman dan kecantikan luaran dalam 1 sechet.

apa yang tertulis dalam broser tu relevan dengan kita setakat nie, girls kalau u all ada masalah keputihan  sgt sesuai consume RS taw, nanti u all akan nampak sendiri kesan dari pengambilan RS berterusan, by the way ada banyak kebaikan untuk wanita dengan RS nie...korang just amalkan nanti u all akan taw sendiri, kita segan nak tulis banyak-banyak tentang aset-wanita hahah, apa yg kita boleh info kat sini, dia sangat bagus  dan kita sangat2 rekemen kat semua orang yang pentingkan kesihatan dalaman dan luaran...

kalau boleh right kat bahagian kesihatan tu semua ai nak right taw he3...
kena cuba dan alami sendiri pengalaman indah nie taw..


sat tang mana kesan sampingan nya k.Izma??? errrkkk setakat nie ai cuba lum ada kesan sampaingan pun, gimik tajuk je huhu


kalau lepas u all consume radiance rasa pening2 or kuar jerawat banyak
apa yang korang perlu buat adalah minum air detok n minum banyak air kosong taw sebab dia sedang cuci segala toksik yang tersumbat dalam badan kita, selagi kita tak buang toksin dalam badan lagi lambat RS nak bertindak balas, paling best air detok boleh kurus kan badan.



untuk resepi minuman detox KLIK SINI






senang je buat air detox nie, korong potong kiub buah apa-apa then rendam dalam air kosong,simpan dalam peti ais semalaman :)


BOLEH BACA REVIEW RS PART 1 KAT SINI

kita ada jual trial pack jugak

RM 46 sekali postage 5 sechet untuk 5 hari
3 sechet minum dah boleh nampak hasil 
 whatsapp 019-4204295

kita selalu update testimoni diri sendiri kat Instaqram Izyanty Collection u all boleh follow kalau nak
or
personel fb Izma Yanti

KALAU NAK harga DISKAUN 1 KOTAK boleh whatsapp or pm kat fb ek




p/s en3 ini ditulis pagi khamis, siap pagi jumaat he3...

Wednesday, November 5, 2014

cakap-cakap tentang ZALORA kenapa pulak??

Assalamualaikum...

hai u all
rindu kita tak
eh bajet retis or blogger femes ke apa??? ada ke orang nak rindu kita punya penulisan bagai hahah
kita taw lah xdak sapa pun rindu n kenal kita pun hahaha..jauh sekali femes kan.

kali nie nak share firstime shopping ngan ZALORA je...aritu kan kita dpt baucer free dari zalora haruslah guna kan.

sebelum nie ai tak pernah pun shopping kat situ, lagi satu last year ai dengar banyak komen dari blogger2 lain tentang servise zalora yang tak sedap didengar. lagi lah ai tak berani tanggung risiko kan.

thah camna rezeki ai dapat baucer RM 50, ALHAMDULILAH...
dalam banyak2 benda ai beli backpack he3...
so ai guna cukup2 baucer tu je sebab taknak tambah duit sendiri he3
kalau jadi apa-apa ai bukan kuar duit 1 sen pun kan hahah,

alhamdulilah proses belian pun senang dan baucer ai pun senang approch kira tak dak masalah apa, hari selasa ai order petang rabu dah sampai
kiranya servise diorang bagus dan cepat.

kiranya lepas nie u all boleh lah shoping dengan zalora tanpa risau lagi barang sampai lambat lagi or servise teruk ke apa ke. barang yang ai order n dapat adalah barang yg sama.

nampaknya ZALORA dah perbaiki dia punya servise
sapa yang tak pernah buat silap kan, yang penting kita usaha perbaiki untuk bagi yang terbaik kan he3.







isi baju penuh balik umah tok, stok RS haruslah ada dalam keta kan he3
buka bonet je kalau orang nak huhu



 ni gambar sebulan lebih after consume RS....glowing tak mak jemah he3...pori2 besar still nampak kat hidung dekat pic yg tak edit tu...pori besar kat pipi dah tak nampak sgt, bekas jerawat lum rata lagi, parut jerawat lum hilang sepenuhnya tapi cepat kering, tunggu 3 bulan tgok hasil ek.

kalau nak cuba trial pack 5 sechet rm 46 termasuk pos whatsapp kita 019-4204295
boleh baca kita punya review kat SINI

Newer Posts Older Posts Home