Pages

Thursday, August 28, 2014

Tanah vs rumah


LOT 471 MUKIM 2, TANJUNG PUTUS, SEBERANG PERAI.PULAU PINANG.


NO LOT       P x L                  Keluasan k/p                                 Jumlah

16                60 x 45          2704 kp x Rm 18                   RM 48 672.00
17                60 x 45           2794 kp x Rm 18                  RM 50 292.00


TANAH BENDANG SIAP TAMBUN, BERHAMPIRAN HIGHWAY SUNGAI DUA, SAPA CEPAT DIA DAPAT EK...LAST STOK...SEMUA ADA 42 LOT YANG TINGGAL DUA LOT NIE SAHAJA. Rugi kot kalau tak beli sekarang, memang tak akan dapat harga n keluasan kecik camni nie dah lepas nie, coz kebanyak customer request  lot banglo 4000kp +++  harap maklum. Boleh tengok harga semasa dan lokasi lain-lain di sini  SINI

UNTUK MAKLUMAT LANJUT BOLEH HUBUNGGI YANTI 019-4290584/ 04-3990284 (OFFICE) 

kalau orang tanya saya antara rumah or tanah mana lagi bagus, saya akan sugguest tanah kerana kalau kita beli rumah taman yg rm 300 ribu pun kita still dapat rumah n tanah luas kurang dari 2000kp...lepas tu kena renovate lagi kan so kos rumah lagi tinggi.

so kalau u all ada rm 300 ribu beli tanah lot ( saiz banglo ) then buat rumah banglo ikut citarasa korang lagi jimat taw. berganda jimat. so sila lah jadi pengguna bijak he3...lagi satu korang save tak perlu bayar kos maintance setiap bulan dan kos thah apa2 yg tak relevan sangat tu.

sedikit tips buat kakitangan kerajaan

korang kan senang nak buat personal loan, so buat personal loan untuk beli tanah,bukan bayar hutang, beli kereta or buat belanja kawin, rugi sangat taw buat camtu, bila beli tanah korang akan dapat geran nanti so dari c2 baru buat loan perumahan pula. then kalau tak nak buat rumah pun korang boleh jual dengan harga lebih tinggi pula.  80% customer kita orang muda yg berumur 20++ diorang mampu beli time muda sebab diorang fikir kedepan...ai pun tak sempat nak fikir cam diorang time muda2 dulu taw he3...so bangga sangat tengok anak muda sekarang mampu beli aset tetap awal2 lagi.



nie just pendapat peribadi je...

4 helai shawl free untuk pemenang contest

Assalamualaikum..
Hai 
ada benda best nak share nie...kita nak bagi  2 helai lavender shawl free untuk korang n bff korang...so u all boleh request colour shawl, then nanti boleh pakai sendodon dgn best friend korang. suka tak, suka tak he3...

lagi 2 helai kita nak bagi shawl plain utk korang n bff korang boleh request colour jugak taw.

macam mana nak join?
contest bermula dari 29/8/2014

syarat peryertaan mudah je

just comment kat page "gambar contest " saya nak lavender shawl " dan taq salah sorang best friend yg korang nak hadiahkan shawl nie bila menang nanti.
maksudnya korang dan kawan korang akan dapat sorang satu shawl free.

ok good luck semua, pemenang akan dipilih secara random.
rainkan kegembiraan anda bersama rakan anda !








shawl halfmoon plain


kredit picture tu fynahere

contoh pemakain shawl halfmoon 





Newer Posts Older Posts Home