Thursday, November 21, 2013

pilih pen pun nak yang berseni jugak...SALAHKAH

"Bukan calon pasangan yang menentukan kebahagian kita" 
 "tapi diri sendiri"
"tepuk dada tanya selera"


pasangan hidup kita adalah cermin diri kita, kalau kita nak pasangan yang baik dan sebagainya kita yang kena berusaha menjadi baik dan memperbaiki diri kita kearah itu kan :)

motif : banyak sangat layan drama melayu hahaha



my fav pen  cantik dan sedap bila tulis...beli banyak2 kalau suka he3...tak faham pen ada kaki...beli banyak2 pun still hilang padahal dok ofis sorang2 je...tiba2 jumpa kat tempat lain sgt misteri...mybe malam2 pen jln2 kot huhuh



sedap pulak lagu yg baru kuar  kt rat radio nie


boleh dengar kat SINI

Lirik Lagu 'Salahkah' - Rossa dan Hafiz 
(OST Bukan Aku Tak Cinta)
Ciptaan: Moh. Charly Van Houtten

salahkah ku bila
mencintamu sepenuh hati
sedangku tahu pasti
keluarga tak merestui

biarkan dunia berputar
seiring waktu berjalan
sampai saat nanti tiba
waktu merestui cinta yang terlarang untuk kita berdua

dari jauh ku berlari
mengejar mimpi-mimpi
berat rasanya ku dapatkan semua

dari situ ku sedari
mungkinkah saat nanti
cinta kita berdua bisa ku miliki

salahkahku bila mencintaimu
mencinta sepenuh hati

biarkan dunia berputar
seiring waktu berjalan
sampai saat nanti tiba
waktu merestui cinta yang terlarang untuk kita berdua

dari jauh ku berlari
mengejar mimpi-mimpi
berat rasanya ku dapatkan semua

dari situ ku sedari
mungkinkah saat nanti
cinta kita berdua bisa ku miliki

salahkah salahkah
salahkah salahkah
salahkah salahkah
salahkah salahkah ku...

dari jauh ku berlari
mengejar mimpi-mimpi
berat rasanya ku dapatkan semua

dari situ ku sedari
mungkinkah saat nanti
cinta kita berdua bisa ku miliki


Monday, November 18, 2013

suka pula stail pakai shawl camni

wearing shawl Izyanty collection...








Assalammualaikum...


Baru-baru nie kita beli shawl glitter kat tesco....kita pun pakai tudung label orang lain jugak taw..walaupun buat tudung sendiri huhuhu. try punya try nak lilit shawl glitter nie cam tak sesuai lak nak lilit atas pala sebab dia sedikit keras...cam serabut bila nak lilit atas pala..

so masa try n eror tu kita dapat grab stail camni je lah senang...tarik dari bawah pin tepi pala je tak yah lilit2 bagai...so bahagian lebih tu akan turun ke depan gitu...kalau guna kain chiffon dia akan jatuh cantik cam gambar atas sekali tu...tapi shawl atas tu tak cukup lebar sebab aku silap potong...so ai tak jual kat customer kalau shawl tak cukup lebar ek...sendiri pakai

 make sure setiap kali pakai shawl dari Izyanty Collection kena pakai inner tudung bahagian dalam supaya tidak jarang n dapat cover secara menyeluruh...kita tak galakan pakai iner neck or anak tudung sebab dia just cover setakat tengkok kita je tapi bahagian bawah tak cover. Kita keluarkan shawl menggunakan kain chiffon yg lembut n sejuk sesuai dengan cuaca malaysia....



cara pakai shawl atas nie sama cam pakai tudung bawal gak...tapi kita pakai versi shawl.. boleh tgok kat SINI  ek


P/S : segala kekurang akan diperbaiki dari masa ke semasa...segala teguran dan nasihat boleh pm secara personel ek...