Pages

Thursday, October 31, 2013

Jangan follow Instagram saya

Assalammualaikum

nampak tak kemain over tajuk kan, tak bagi orang follow Instgram kita bajet hot ke apa kan..ok jangan silap faham ek kita memang tak dak personal ig pun, memang tak boleh follow arr kan.. kalau terjumpa itu bukan ig kita ek..

satu-satunya ig kita adalah
paling cepat update shawl n veil kat ig
Terima Kasih Kepada yang sudi follow

motif buat en3 hari nie nak cakap Izyanty collection ada ig je :p  

p/s : kemain saiko tajuk kan.sebenarya nie salah satu cara utuk saikologi org utk klik baca he3..cam tak biasa geng2 blogger mesti taw kan hahah..




Monday, October 28, 2013

cam comel jew..



Assalamualaikum..

cer tengok tajuk kita comel tak hahahah...video pe ek yg tengah hot sekarang nie...aku kan tak online hari cuti so aka tak taw sangat, tu pun aku tumpang sekaki dok tengok kt fb kawan adik aku, depa pulun tengok. ok tak nak ngata orang ek so tak yah ambik port buat dosa ek huhuhu..

kita nak cite pasal barang comel yg kat atas tu lah....cer teka pe benda tu...motif utama beli sebab comel sangat giler tak tertarik siap leh sembur je kat muka...cam best je kan serum yg leh sembur2 nie dah lama cari. banyak lak blogger dok buat review pasal produk nie...so tergetar2 nak beli hokey...dah lah ujung2 bulan tangan ringan kemain nak klik beli lak....lambat gi nak dpt gaji p perabih lak huhuhu. sebab excited nak sgt aku pun order lah kebetulan ada sale lak lagilah suka 2 botol tu rm 35 je termasuk postage...murah kan . satu pencuci muka, satu lagi serum....keberkesanan tak taw lagi sebab lum cuba lagi...boleh camtu...??

nak tau lebih lanjut tengok kat Facebook ESSENSERI  kalau berkesan kita buat review...kalau tak faham2 sendiri hahah.




kepada peminat-peminat shawl boleh tengok shawl baru untuk bulan November kat Pages Izyanty Collection belum masuk lagi taw...bulan depan...tapi boleh pre-order dari sekarang.



Newer Posts Older Posts Home