Friday, August 23, 2013

PENDAFTARAN AGEN JUALAN- Izyanty Collection 2014




Assalammualaikum..

Di hari Jumaat yg mulia ini, saya dengan rasa rendah diri ingin menjemput mana-mana individu yang berminat untuk menjadi agen berdaftar untuk menjual shawl halfmoon lace dari Izyanty Collection.

Tak perlu modal yang tinggi
minimum belian borong 10 helai.

PERDAFTARAN AGEN JUALAN ADALAH TERHAD
kita harap dapat kumpul agen seluruh Malaysia
moga Allah permudahkan

Buat masa ini kita tak dapat nak bekalkan banyak, so setiap agen kita akan diberi 10 helai je setiap orang. raya lepas kita tak dapat nak bekalkan banyak walaupun permintaan tinggi....harap untuk tahun 2014 dapat hasil banyak lagi. kita ada had limited sebab nak jaga hak exclusive kita punya shawl lace dan juga kualiti produk. Apa yang lain kita punya produk adalah semuanya handmade dan dibuat dirumah.

kalau ada yang berminat untuk menjadi agen jualan kita
contat my no 019-4290584  (msg only )
personel fb Izma yanti (pm )
or email : Izyanty10@gmail.com

Terima kasih kepada semua yang banyak memberi sokongan terhadap Izyanty Collection dan customer2 yang memberi kepercayaan terhadap hasil seni tangan ini.. :)..tanpa korang semua Izyanty collection tak dak apa-apa pun. kita bermula dari kosong dan ikut arus yang Allah tentukan...dengan sedikit usaha dan bantuan yang dipermudah melalui anda-anda semua. Alhamdulilah.

untuk pengetahuan anda Izyanty Collection telah didaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia ( SSM ) pada penghujung tahun 2012.




Monday, August 19, 2013

pengalaman 7 hari bersama MAIXARA -C

Assalammualaikum....

hari nie kita nak buat review sikit pasal vitamin dari Maixara...sebenarnya kita baru je makan 7 hari je...kalau orang lain gigih makan sebab nak cantik masa raya..aku malas nak peduli huhuhu....sebabnya kita taw dan faham sangat kulit sensetif kita akan jadi teruk lepas raya sebab makan macam2 sangat...dan fakta itu adalah benar....lepas raya kulit aku jadi teruk...baru beli n makan Maixara dengan harapan keajaibpan akan  berlaku....kita gigih nak makan sebab tengok sepupu kita makan then nampak perubahan so baru kita berani nak makan jugak, boleh balik kg belek muka orang hahhah...

apa hasil selepas 7 hari...kulit nampak bersih sikit,kurang berminyak, kulit jadi lembut sampai tak yah pakai losyen dah...baru perasan semalam sebab sebelum tido kita akan pakai losyen semalam tak pakai pe hal kulit lembut semacam je. yang paling penting kena gigih minum air kosong banyak, dan minum air adalah perkara yg paling sukar bagi aku..tapi kita rasa nak konsisten dengan maixara sampai 1 bulan nak tengok hasil lagi...sesuai or tak ngan my kulit. kita banyak try n eror produk sebab kita susah nak dapat yg betol2 serasi.
parut jerawat tak cepat hilang sangat of coz kena ambik masa kan...jerawat tak cepat kecut pun...

cara makan dia pun senang, just kunyah cam makan gula2 sebelum tido 2 biji...2 biji untuk bulan pertama untuk hasil yg lebih cepat...bulan ke dua nanti boleh makan 1 biji satu malam...letak hujung kepala supaya senang nak makan sebelum tido, tak yah minum air masa kunyah...

selain tu kita pun ada tengok review2 dr blogger baru kita berani makan, testimoni pun ramai yg berhasil dlm 7 hari kan....benda nie kena makan secara konsisiten..sebenarnya selepas 7 hari keatas baru kita akan nampak kesan yg lebih ketara, ingat nie magic leh dpt hasil cepat he3...


kalau ada sapa2 yang berminat nak join cabaran 30 hari MAIXARA leh pm kita kt fb or 019-4290584
kita jual harga murah sikit dari pasaran...sebab kita beli dr stokis byk  untuk makan sendiri.

Fungsi dan kelebihan boleh baca SINI  ek




p/s : jangan tanya kita kulit boleh cerah dalam masa 7 hari tak ? sebab kita tak taw...coz kulit kita memang dah cerah dan kita terpaksa pakai bedak n foundation yg lebih gelap dr kulit...kita tengok kulit sepupu kita cerah selepas makan 2 btol..