Pages

Thursday, July 4, 2013

Celcom X2 bagus jugak..



Assalammualaikum..

Saya still peminat tegar Celcom hahah... aritu kan aku beli no baru untuk guna smart phone...so haruslah ada 2 no kan...yg no smartphone tu just guna utk guna internet, aku tak ambik package data plan pun, beli guna rebat rm 200 yg kerajaan bagi tu. Memandangkan aku tak guna no baru tu so tak lah to-up pun..memang tak pernah to-up dari mula beli pun dah berbulan kot, tak dak lak celcom hantar msg suh to-up. So tadi aku cek lah baki expaid sampai bila leh guna...selalu kalau 3 bulan tak to-up pastu dia tak leh guna terus kan, tapi bila aku cek dia punya expaid sampai 30/6/2014 ok tahun depan baru kita to-up ek hahha...asal leh guna sudah, duit xdak xpa hp nie sebab aku guna internet n camera je huhuhu. hebatlah celcom plan X2 hahah...

 no satu lagi satu wajib to-up setiap bulan, walaupun setiap bulan mesti baki belambak tak guna hahha...yg tu satu hal lak baki byk tak leh guna so terpaksa lah to-up...maka bertambah lah duit aku dlm hp tu.yg nie plan celcom blue

Wednesday, July 3, 2013

Laici fresh dari ladang



Assalammualaikum
korang percaya tak belakang umah aku ada pokok laici?...nampak siap petik ngan daun sekali...best sangat..nampak sangat menipu kan hahah...kat malaysia boleh tanam pokok laici  tak ek. kalau boleh tanam pun mesti buah dia masam tak sesedap cam buah tanam kat luar negara kan. yang nie aku tak taw mai dari mana, aku beli masa pasar malam minggu lepas, buah laici fresh giler kulit merah masak ranum terus terpikat nak beli 1 kg rm 10 je , murah le kan, 1 tangkai nie  dalm 20 camtu  lah...lupa lak nak kira. Makan 2 biji pun dah puas buah besar isi tebal manis lak tu. Selalu kalau makan laici yg dalam tin tu je kan.  Dulu aku pernah terbeli yg kecik sikit pastu kulit still hijau kuning tak berapa masak sangat, sekali makan tak sedap masam, thah buah tak masak dah jual kan.



 makanan wajib beli di pasar malam koew teow sup...serius sangat sedap, kira aku cam customer tetap akak tu lak, aku suka sup dia sedap dari gerai lain,nasi ayam dia pun sedap, kiranya apa yang dia jual semua jadi sedap lah sebab sup dia hahah.


NEXT POST : Mencabar diri di ESCAPE...nanti kita buat review taw..:)


Tuesday, July 2, 2013

SHAWL PADDLE POP SPRING- READY STOCK

Assalammualaikum..
Buat pengemar shawl paddle pop kini didapati dengan harga murah
kita buat promo untuk ramadan
1 helai rm 29
 2 helai rm 50
berminat boleh pm di pages Izyanty Collection or 019-4290584

ada 14 colour menarik untuk di pilih :)
Thanks for support Izyanty Collection








Mesti ramai yang tertanya2 camna nak pakai shawl nie kan , nie shawl panjang boleh pakai 2 cara
cara pertama pakai bahagian bunga duduk bawah
cam gambar bawah nie

 cara kedua boleh pakai bahagian bunga atas pulak, sory tak dak gambar....so korang boleh pakai ikut kreatifviti korang.


























Newer Posts Older Posts Home