Pages

Thursday, June 13, 2013

Tutorial pakai shawl halfmoon cara senang


sumber : testatelissia


Assalammualaikum

Disebabkan ramai yang tak taw camna nak pakai shawl halfmoon, aku dengan gigihnya cari tutorial dari blogshop orang lain untuk share dengan korang. Aku bukan pro sangat bab lilit2 shawl nie, tapi secara kebetulan terjebak dalam bisnes shawl kena lah belajar gak kan he3...

aku kalau pakai shawl halfmoon aku pakai paling senang cam tudung bawal je, cam toturial kt atas tu je. nak buat tutorial sendiri my model buzy mengajar lak.

kalau pakai halfmoon tak yah risau belakang comfim labuh tertutup depan belakang elok. disebabkan aku punya shawl mengguna kain chiffon korang memang kena pakai inner tudung kat dalam supaya tak jarang, aku lebih suka pakai tudung awaning xpres tu bahagian dalam.

banyak cara boleh pakai, ikut kreatifviti anda, yang penting sopan dan menutup aurat.
Thanks for support  Izyanty collection






Tempat buat bisnes card,Banner,Kad kawin murah



Assalammualaikum...

aku nak kongsi benda bagus  lagi berbaloi nie, kepada yang tercari-cari tempat nak buat bisnes card, kad kawin, banner dan macam-macam lagi yang berkaitan dengan printing dengan harga murah dan berkualiti korang boleh Roger FB BING BANNER . By the way aku punya sepupu punya bisnes, dekat fb tu ada staff dia yg handle, korang boleh berurusan secara online kalau nak buat tempahan, tak pun yg dekat boleh p kedai terus dekat kulim. aku sebenarya dekat jugaklah, tapi aku kan buzy xdak masa nak p aku order online je camna aku nak, dan depa punya servis pun cepat, lagi lah aku suka he3..

korang percaya tak 1 kotak = 100keping tu tak sampai RM10 pun giler murah, dulu aku order tempat lain rm 30 satu kotak. alang-alang dah murah aku order 10 kotak = 1000 keping nampak tak kemain tamak aku, pastu dok risau camna kalau tak cantik bila dpt nanti, tapi jangkaan aku meleset bila sepupu aku mai hantar kat ofis aritu tengok cantik sangat kualiti printing depa...colour dia pun jadi cantik, suka- suka, dan puas hati sangat. Taw kan aku sangat cerewet bab art nie, kualiti sgt penting untuk aku punya produk.
 tersengih2 bawa balik umah hahahha..

aku punya bisnes card depan belakang so harga dia lain rm 7 satu kotak...kalau buat bahagian depan sahaja rm 6 sekotak murah giler kan. apa-apa persoalan dan harga korang refer kat fb FB BING BANNER ek. aku tak taw sangat. Aku buat bisnes card baru sebab aku tukar logo baru untuk Izyanty collection, lagipun bisnes card lama aku dah habis, so masa yang tepat sekali hahah... 











Buat peminat shawl halfmoon lace yang nak kelihatan anggun dan sopan dihari raya nanti boleh lah buat tempahan shawl lace dari sekarang sampai hari jumaat nie je untuk harga diskaun, dan korang berpeluang memilih sendiri colour shawl n lace untuk mix match. 

 Exclusive Shawl Halfmoon Raya Special di Izyanty Collection





Wednesday, June 12, 2013

Secret Song For You

SS4'YOU= secret song for you


tak taw lagu sapa, aku rasa aku cari bahagian lagu korea tadi, sekali dengar terus suka :p

you were there to light my day
you were there to guide me through
from the days down and on 
i'll never stop thingking of you

how can i forget all that
when you're the one who make me smile
you'll always be apart of me
how i wish you were still mine

never will forget the day
how we've met and came this far
weall know we got this feeling
but somehoe it has to end up here

i know it's me who said goodbye
and thats the hardest thing to do
cause you mean so much to me
and guide the truth from me to you

for all the thing i've done and said
for all the hurt that i've cause you
i hope you will forgive me baby 
cause that wasn't wat i meant to do

p/s : aku suka lagu nie...tiba2 kan...thanks dtg cari saya lg...walaupun sy rasa nyampah pada awlnya huhuhu....xtaw napa camtu...
(dlm blog kita ada lagu nie sekarang , boleh dengar)

Tuesday, June 11, 2013

shawl halfmoon lace for raya 2013 dengan harga diskaun

                                                                      RM 59


RM 49



RM 39
sopan, anggun bersama izyanty Collection
harga pun murah :)
mampu milik 


PRE-ORDER SEHINGGA 14/6/2013 ( Jumaat )
Shawl Raya Halfmoon Lace
Harga bermula dari rm 39 dan keatas...kita ada bagi diskaun RM 5 untuk semua shawl raya yang ditempah dalam tempoh yg tetetapkan iaitu dari sekarang hingga 14/6/2013 sahaja...selepas tarikh ini harga asal. u all boleh pilih design, colour shawl,lace, pearl mengikut citarasa korang...custome made, exclusive handmade. Terima Kasih yang telah membuat tempahan awal

Untuk tempahan sila pm fb saya

Setiap tempahan perlu membuat bayaran deposit separuh
Baki bayaran sebelum shawl dipos.
Shawl akan dipos 2 minggu sebelum raya
So korang kena tempah awal dari sekarang, sebab saya nak elak kesesakan pengeposan semasa raya. Tempahan last minute tidak akan diterima.

**Kerjasama dari anda amatlah dihargaai
Thanks for support Izyanty Collection


Contoh Shawl lace exclusive boleh tengok sini
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2970622360327.1073741826.1704808226&type=3


P/S :sapa2 yang berminat nak jadi dealer Izyanty Collection boleh pm kat fb saya ek or e-mail izyanty10@gmail.com





Newer Posts Older Posts Home