Pages

Friday, May 3, 2013

celik hati - Tips sakit hati

Assalammualaikum...





selamat hari jumaat

hari nie kita nak share something yang berguna kepada kita semua, sapa layan rancangan celik hati taw le kot apa yang disampaikan, so kepada yang terlepas jangan risau kita share ngan korang semua ok. kita memang suka layan rancangan camni sambil jahit veil or shawl. Drama korea pun kita layan gak sambil jahit yg peliknya camna kita leh ikut drama tu sambil baca subtitle n jahit...kadang2 kita pun pelik ngan diri sendiri..tengok2 dah siap alhamdulilah..

Rancangan celik hati nie ganti rancangan semanis kurma kat tv 9 jam 9.30malam. kita suka Prof  Dr Muhaya bagi motivasi mengikut cara islam,salah satu rancangan untuk mengubah diri menjadi lebih baik.

Kita rasa semua orang pernah ada perasaan sakit hati, dendam, marah kan...so Prof ada buat demo camna nak hilangkan rasa tu...kebetulan masa prof suruh pegang pen kuat2...ada pen dlm box menjahit kita, kita pun buat lah sama2 dlm demo tu he3..


caranya camni

Pegang sebatang pen kuat-kuat. so korang rasa apa? sakit kan, then lepaskan automatik rasa sakit tu hilang dan lega kan. sama lah cam kita sakit hati n marah n dendam kat orang, kalau kita maafkan orang tu dan lepaskan dari fikiran kita, kita akan hidup lebih bahagia dan gembira. cuba ok good lucky. Kita pun dah cuba...jom audit diri :) tag line Prof Dr Muhaya. korang boleh follow kat FB  dan twitter beliau.




Thursday, May 2, 2013

PEMENANG GIVEAWAY CONTEST :Izyanty Collection

Assalammualaikum..
Alhamdulilah akhirnya kita dah dapat cari pemenang.
pemenang dipilih berdasar review paling menarik,  kreatif dan sedikit unsur komersial.





SENARAI PERSERTA  YANG JOIN. TERIMA KASIH
SEMUA YANG JOIN MENDAPAT GIVE BAUCER RM 10 untuk korang membuat sebarang tempahan shawl halfmoon dari izyanty collection. 


1 -http://spedaloca.blogspot.com/2013/04/freee-shawl.html

2 - http://www.rinadorinabahar.com/2013/04/shawl-lace-halfmoon-percuma.html

3 - http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/04/nak-menang-shawl-lace-halfmoon-custome.html

4 - http://anisfadliyana.blogspot.com/2013/04/shawl-lace-halfmoon-for-free-ugh-anda.html

5 - http://upupandflyaway.blogspot.com/2013/04/nak-shawl-lace-halfmoon-custome-made.html

6 - http://theblackshawl-girl.blogspot.com/2013/04/ada-suprise-menanti-andajom-baca.html

7 - http://normj1001.blogspot.com/2013/04/ga-shawl-halfmoon-custommade-exclusive.html

8 - http://arolmubin.blogspot.com/2013/04/giveaway-contest-izyanty-collection-2013.html
|

|

|

nak taw pemenang tak, skroll sampai bawah ek
|

|
jap ada 3 orang blogger  yang kita rasa review menarik, kreatif dan ada nilai komersial


Tapi kita perlukan seorang pemenang


so kita dah buat keputusan dengan memilih blogger nie berdasarkan beberapa kateria yg penting. lain-lain peserta jangan kecewa or sedih2 taw...review korang pun menarik jugak  dan kita nak ucapkan terima kasih banyak2 sebab join contest nie. secara tak langsung telah memberi publisiti kepada Izyanty Collection. jangan lupa guna baucer RM 10  tu untuk tempah shawl raya.

TANIAH KEPADA PEMENANG.

PEMENANG PERTAMA - SHAWL HALFMOON CUSTOME MADE ( FREE )


AISYAAHD


1-  http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/04/nak-menang-shawl-lace-halfmoon-custome.html

https://www.facebook.com/aisyaahd



PEMENANG KETOGERI KHAS ( SEPARUH HARGA SHAWL HALFMOON )


ANIS

FB: https://www.facebook.com/anis.f.majid?ref=tn_tnmn


MYRA



so korang dah boleh tempah shawl di personal Facebook saya  IZMA YANTI.

TERIMA KASIH SUPPORT IZYANTY COLLECTION.-Only Handmade

Tuesday, April 30, 2013

last day GIVEAWAY 30/4/13 -izyanty collection

Assalammualaikum...



sapa-sapa nak join sempat lagi join...buat review pendek je, dan korang berpeluang dpt hadiah shawl yang custome made khas untuk korang. cakap je nak camna insyaallah kita cuba buat. Kalau tak menang pun still dapat baucer RM 10,SEMUA yang join contest nie akan dapat taw.

last day 30/4/2013 (12 tengah malam)
KLIK BANNER UNTUK JOIN
  
                                                   




Monday, April 29, 2013

setiap orang ada cara penulisan tersendiri..

Assalammualaikum...

dah ready ke nak mengundi 5/5 nie, aku lak yang berdebar siapalah akan jadi perdana menteri nanti huhuhu...berbalik pada tajuk ek...aku rasa semua orang terutama blogger adalah penulis yang unik, dengan hanya menulis bersahaja, santai n emosi or macam-macam lagi mampu menarik perhatian orang untuk membaca.kadang-kadang kita tak kenal pun orang tu tapi cam kenal lama je kan, sebab apa yang dia buat n tulis kita selalu baca kan.

sebenarnya aku nak cakap masuk lah contest kat blog aku nie sebab date line dah hampir tamat he3...esok last day 30/4/2013 tepat jam 12pm akan berakhir....so tak yah risau tak kreatif menulis ke apa. just buat review pendek cam selalu menulis blog tu lah, sebab setiap orang yang menulis ada tarikan tersendiri.


aku nak bagi hadiah best nie, shawl custome made free dan kalau tak menang pun still dpt baucer rm 10.

untuk maklumat lanjut KLIK BANNER
 
                                          

Newer Posts Older Posts Home