Thursday, April 18, 2013

Header blog baru

Assalamualaikum..

Mood rajin kita datang balik,siap edit header baru untuk blog, sebelum nie kita tak dak header blog pun...sebab kita keliru nak pilih nama blog mana satu, last2 kita tak buat lah header blog huhuhu

kita rasa kita sesuai pakai nama blog nie Izyanty Personal Taste, sebab apa yg kita post dalam blog nie semua ikut taste kita je. dah lama guna just tak tulis besar2 je. nampak ceria sikit kan. Lagi satu kita dah bosan dengar lagu 'Bukan cinta biasa" nak tukar, nak tukar...tapi tak jumpa lagu yg best lagi. pas nie nak cari lagi huhuhu..

eh kita ada buat Giveaway contest taw..JEMPUT LAH JOIN RAMAI-RAMAI, shawl halfmoon free, tak nak ke????

CONTEST BERAKHIR 30/4/2013 nie so u all ada banyak masa lagi untuk join n cari idea.

UNTUK JOIN KLIK BANNER BAWAH NIE TAW...kita perlukan sokongan korang semua, undilah saya he3..gurau2 je lah :)

Thanks support my Giveaway





Wednesday, April 17, 2013

Giveaway Contest :Izyanty Collection 2013





Assalamualaikum..

Alhamdulilah hari nie kita berjaya gak nak buat contest nie.Disebabkan kita punya bisnes kecil-kecil makin berkembang, maka dengan ini kita nak share rezeki ngan korang-korang semua.

Meh kita tunjuk hadiah dulu ek pemenang akan dapat shawl lace halfmoon custome made exclusive hand made taw. Pemenang boleh request  nak macam mana kita akan buat in sha allah. lain-lain design boleh tengok kat pages Izyanty collection.




Kalau tak menang pun,jangan sedih ok kita bagi gift voucer RM 10 kat semua peserta Giveaway nie. So korang boleh buat tempahan shawl raya dengan diskaun RM10 tu okey.


PEMENANG AKAN DIPILIH BERDASARKAN REVIEW PALING MENARIK DAN KREATIF. 

Buat review pendek je pasal contest, yang paling penting boleh menarik minat orang lain untuk join. Boleh guna tajuk ikut suka dan ikut kreatif korang, tajuk yg boleh buat orang nak klik nak baca he3'''

contohnya Tajuk :

'bagi free of coz nak '


SYARAT PERYERTAAN

1.Mesti follow blog nie  http://izyanty.blogspot.com 
2. Mesti like pages Izyanty Collection
3.Masukan gambar banner nie dan link kan kat post ini.



4.  Tinggalkan link entry penyertaan anda  di ruangan komen sebagai  bukti dan pengesahan penyertaan. dan link Facebook korang. 

4 syarat mudah je kan.

GIVEAWAY CONTEST BERLANGSUNG 

DARI 17/4/3013 - 30/4/2013 (12.00 tengah malam)

- TERIMA KASIH SEMUA -

Tuesday, April 16, 2013

gift voucher RM 10 untuk blogger..



Assalamualaikum..

kita nak tulis pendek2 je arini, sangat buzy. pasal contest kat blog antara hadiah yg kita nak bagi kepada semua yg join kita punya contest. dengan guna voucher RM 10 nie u all boleh tempah shawl custome made dari izyanty collection. pemenang akan dapat free shawl custome made. in shaa allah minggu nie kita buat contest.