Pages

Friday, March 15, 2013

Jana pendapatan dengan Tune Talk / ToneExcel?

Part 1

Assalamualaikum..

pernah dengar pasal tune talk tak? mesti ramai yang tak taw sangat kan, aku pun baru taw gak...setelah diselidik dan dikaji pasal benda alah nie sangat menarik rupanya. mesti ramai gak yang was-was kan.Aku pada mulanya pun sama cam tu macam2 soalan aku tanya mesti begang biras kak ipar aku hahhah...tune talk nie under Air Asia. aku adalah pengguna tegar celcom pada asalnya dan sayang sangat nak tinggal celcom taw. Tapi bila diselidik lebih dalam rupanya CELCOM salah satu syarikat pemegang syer untuk tune talk nie, so dengan happy nak join, i kan suka support muslim produk hahaha. Tune Talk nie guna pencawang celcom taw,dan internet dia lebih laju dan jimat kata kak ipar aku pengguna tegar internet kt hp.aku internet kat hp tak guna.



keistimewaan tune talk nie, sapa yang guna sim card nie dapat insurance RM 100 RIBU OK...walaupun aku dah ada insurance sendiri dapat free of coz nak just bayar RM 80 je untuk dapatkan sim kad nie dalam tu boleh guna rm 30 untuk telefon dan berinternet ok. maksudnya modal just 50 seumur hidup terus dpt cover insurance. selain tu kita akan dapat poin setiap kali kita to-up...of coz kita akan selalu to-up kan...dan point kita akan bertambah, bila dah banyak leh tukar ngan tiket Air Asia lak. 

Tune Talk nie ada jual kat kedai tak? of coz ada tapi bukan ToneEXCEL....beza sikit ok sebab kalau u all pengguna bijak yang nak buat side income sila beli simcard yang berharga RM80 dia ada sistem untuk jana pendapatan.kalau setakat nak guna suka2 beli je starter pack yg rm 5 tu je dpt cover insurance gak n poin. Tapi untuk jana pendapat beli yang Starter pack RM 80 DAN cari orang bawah kita setiap kali orang bawah kita to-up kita pun akan dapat 6%....tak payah risau comfim orang akan to-up selalu gak kan sama cam kita. yang beza pasal tune tune nie kawan-kawan kita to-up kita pun dapat komisen gak.kalau prabayar lain syarikat telemunikasi tu je yg kaya kan.

so apa yang perlu kita buat adalah just convert no lama kita kepada tune talk pastu ajak lah family dan kawan kita kita join sekali, tak rugi apa pun tukar kepada tune talk banyak faedah lagi adalah kan. jom buat team masing2 sambil menjana pendapatan, menarik tak ?

agak-agak ada yang berminat tak? kalau berminat jom lah join ramai2..simkad anda kan dipos dari ibu pejabat diorang, tak dak dijual dikedai ok.

Berminat menjadi ahli dibawah saya pm di fb taw, boleh bincang dan tanya lebih lanjut :) / e-mail izyanty10@gmail.com/ 019-4290584

Komisyen yang dibayar kedalam akaun bank anda adalah:

Level-1 sebanyak 6%
Level-2 sebanyak 3%
Level-3 sebanyak 11%





Thursday, March 14, 2013

Bukan cinta biasa


Assalamualaikum..dah hari khamis cepatnya masa berlalu, sok dah Jumaat kan, patutnya happy le kan...yeahhh2 suka hahah..
Taw tak kemain lama lagi aku dok cari lagu nie( lagu yg korang tengah dengar dlm blog sekarang ), aritu dengar masa dalam drama cinta qaseh kat tv3 tu (lama dh), sikit je..tapi aku still teringat2 lagu nie ok, aku suka part mula2 tu je dia punya rentak best, nak cari lagu nie taw tajuk apa,penyanyi pun tak taw sapa. thah camna hari nie tergerak hati nak cari lg lagu nie, try n eror taip satu baris lirik yg aku ingat "serius kusuka padamu' dah jumpa lirik tapi tak dak nama penyanyi lak, so google lagi berdasar tajuk lagu...dapat lagu siti n afgan tapi bukan lagu nie, seingat aku 2 orang penyanyi indonesia,..google sampai dpt kt youtube akhirnya berjaya...nampak tak gigih tak aku he3...tak dak motif apa pun, saya percaya pada perancangan Allah..Tiba-tiba kan...ok suka lagu nie walaupun aku tak taw apa kaitan ngan aku.suka dengar je.
nanti kita review p bercuti kat langkawi ek...turun2 feri first word yang keluar subhanallah cantiknya laut langkawi, jakun firstime datang langkawi hahah..laut penang air tak jernih camni :p
LIRIK :BUKAN CINTA BIASA
Ku dekati kau sepenuh hatiku tak bermain dengan rasaserius kusuka padamu

sesungguhnya ku ada hati padamuyang manis selalu cintakukini untuk kamu

ku dan kamu jatuh cintabukan cinta biasadunia ini milik berduabukan cinta biasa

ku ingat kamu berjanjibukan janji biasacinta kita terbelah duabukan cinta biasa

oh...

ku dekati engkau sepenuh hatiku tak bermain dengan rasaserius ku suka padamu

ku dan kamu jatuh cintabukan cinta biasadunia ini milik berduabukan cinta biasa

kau dan aku berjanjibukan janji biasacinta kita terbelah duabukan cinta biasa

penyanyi :Dimas Beck & Chelsea Olivia-

Wednesday, March 13, 2013

Tips nampak muda remaja..



comel je kan dato siti pakai tudung camni....nampak cam muda remaja je berbeza betol ngan dulu kan.
so kalau nak nampak muda pakai lah shawl hahahh...tapi betol arr..pakai shawl nampak muda remaja :p


pe lagi sila lah tempah shawl dari izyanty collection he3...poyo je kan promote produk sendiri
by the way sekarang tengah buat pre-order untuk shawl lace n shawl kosong.selain tu aii pun ambik tempahan shawl nikah gak dengan harga murah, bergantung gak lah harga kalau nak extra pearl tambah RM 10 je.Kalau nak shawl design sendiri ngan harga murah pun boleh, fleksibal boleh bincang harga ngan aii ok..

boleh tengok kat  pages   izyanty collection
thanks support me
apa-apa tempahan boleh contat 019-4290584/ e-mail : izyanty10@gmail.com

veil nikah pun buat jugak open order untuk bulan 5 dan keatas.



gambar : sumber google

Tuesday, March 12, 2013

my label-izyanty collection



Assalamualaikum..
Alhamdulilah awal tahun 2013 setiap veil dan shawl dari izyanty collection dijahit label sekali. Ambil masa seminggu gak lah untuk servey harga untuk buat label nie, kebanyakan tempat buat label kena tempah minimum 1000pc. aku dah lah nak guna sikit je pun, bukan buat bisnes besar pun, servey punya servey jumpa blog n fb  

Teacher Hana's Needlework



so apa lagi servey dia punya harga murah dan boleh tempah dalam kuantiti yang sikit minimum order 198pc...ok sangat terus order dari teacher hana's. aku memang rokemen sapa2 yang nak buat label untuk bisnes korang leh klik link tu ok. tempoh masa siap pun cepat gak taw...dalam seminggu camtu, tapi bergantung pada tempahan gak lah. ada jenis label jahit n iron. dan harga pun berpatutan.dah lama nak buat review pasal label nie sebenarnya tapi asyik tak dak idea nak menulis je. sampai harga pun aku dah lupa..dalam 50 sen/60 sen camtu je 1 label.

thanks teacher hana saya suka servise awak..:)

jom layan SIS tv9





Assalamualaikum..
aku nak bagi cadangan sikit,kalau bosan2 ari cuti layan arr rancangan  sis nie kat tv 9 setiap hari sabtu 11 pagi. selalu kalau buka tv asyik cite kartun je bosan tol aku, tak dak rancangan yang best pun untuk aku. Baru tahun nie aku perasan ada rancangan best setiap ari sabtu pagi,

apa benda lah sis tu kan,mula2 aku tengok iklan promo tak taw motif apa hahah...so mesti lah tertanya2 dan menarik minat bila tengok 3 orang pengacara yang cantik lagi sopan pakai baju n shawl cantik2 kan.
kalau tak sempat tengok boleh tengok ulangan setiap ari jumaat malam kol 11 mlm kot.

Rancangan Bual Bicara terbaru di Tv9, bersiaran setiap Sabtu, 11.00 pagi mulai Jan 2013, bersama pengacara anda Anne Ngasri, Diana Amir dan Shabana


setiap minggu ada je isu yang menarik yg dibincangkan, tak terlalu berat, relax2 otak je..

rancangan nie santai2 je, seronok tengok dan memberi inpirasi untuk aku, sebab tu suka layan rancangan2 camni, safiyya pun aku suka gak, tapi selalu terlepas sebab hari ahad 11 pagi, time tu selalu kuar, ulangan dia pun aku tak dan tengok gak bila pun tak taw.






p/s : gambar2 nie semua ambik dari facebook SIS TV9

Newer Posts Older Posts Home