Pages

Thursday, January 10, 2013

REBAT RM 200 untuk telefon pintar

SKMM permohonan rebat telefon pintar rm200


KLIK SINI untuk mendaftar, aku dah daftar online tadi dan diluluskan, so boleh lah beli telefon pintar pasni he3...nak beli yg murah2 je guna rebat rm 200 nie. sebenarnya aku tak minat sangat ngan telefon pintar sebab aku bukan kaki online sangat dan tak suka belek2 gajet pun. Tapi bila kerajaan dah bagi rebet of coz ambik peluang nie kan tujuan utama  nk camera hp yg cantik je senang nak snap gambar cantik2 n edit untuk bisnes he3...tu motif utama hahha. Guna hp senang nak bluetooth kat labtop. aku memang selesa untuk labtop bila online. serius tak suka online guna hp. yang kaki gajet tu apa lagi cepat2 lah isi, bila u all dah isi n dah approve dlm tempoh sebulan je rebet tu leh guna. kalau dah terlepas tempoh boleh isi baru selepas 2bulan lak. 



Wednesday, January 9, 2013

cheque pertama dari nuffnang


Alhamdulilah...akhirnya aku berjaya cashout gak duit nie,Thank's nuffnang suka sangat dapat duit free....kalau geng2 blogger of coz dah biasa cashout selalu kan, aku baru firstime cashout setelah 2 tahun buat blog dan aku bukan lah blogger aktif pun. Aku memang jarang update blog pun sepanjang 2 tahun lepas he3...so hasilnya tak banyak lah, lagipun saja suka2 membebel dlm blog pastu dpt duit sapa tak seronok kan he3...azam tahun baru kononya nak aktif berblog, tapi kan hangat2 taik ayam je huhuhu...selalu tak dak idea nak tulis. walaupun dapat sikit tak pe rezeki gak kan sapa nak bagi kan. Apa aku nak buat ngan duit nie ek...nak upgrade pintu bilik baru, supaya nampak gak lah hasil duit berblog kan.kalau nak upgrade satu bilik kena rajin sikit menulis lah kan. sebab duit gaji n bisnes aku memang tak dak spend untuk upgrade bilik pun huhu...

p/s : tak lama aku nak buat contest kat pages izyanty collection....kawan2 blogger dijemput join taw....hadiahnya adalah sehelai shawl halfmoon lace produk baru dari izyanty collection. nanti aku update kat pages so jom like my pages sekali. Terima Kasih..

Newer Posts Older Posts Home