Friday, December 28, 2012

veil bertunang dan nikah

veil bertunang aziah- Pahang

customer request : design simple
veil putih + lace putih + pearl biru









veil nikah Nadiah - Perak
customer request : design ala2 veil  blogger  Irine Nadia Marcell  (puas gak lah aku dok belek bahagian bawah                   
                            belakang  veil irine nak buat bunga camna he3 ) selamat bila dh siap customer puas hati.
                              
veil putih + lace putih krim +pearl putih dan baby pink+ bunga 3D putih dan baby pink.







TERIMA KASIH buat Aziah dan Nadiah coz telah memberi kepercayaan kepada izyanty collection untuk melengkapkan hari bahagia korang. selamat bertunang dan selamat pengantin baru semoga bahagia selalu dan mendapat barakah di dunia dan akhirat.


Kepada yang berminat nak tempah veil UNTUK 2013 dengan harga kurang dari RM 100 cepat2 PM DI FB  izma yanti or email izyanty10@gmail.com @ 019-4290584 TAWARAN HARGA DISKAUN  SAH SEHINGGA 31/12/12 ini sahaja. 



p/s : perasan tak watermark baru izyanty collection kali nie buat sendiri taw.

Thursday, December 27, 2012

perkara yang best bila mak saya ada kat rumah



Assalamualaikum....nie adalah menu breakfast aku...bukan main lg pagi2 dah sarapan udang celur tepung kan....mak aku sekarang suka buat sarapan yg best2 sejak dua menjak nie taw. kalau ada ketam, ketam celur tepung lak, makan time breakfast ok...yg nie mak  aku  bekalkan utk aku makan kt ofis...jimatkan...dah mak aku suka masak  anak dia ambik kesempatan lah hahaha...

 3 minggu lepas mak aku bukan ada kat umah pun tinggal aku sorang2, pe lagi menumpang kat umah abg aku lah kan.  Hari2 kena makan beli...selalu tengahari makan panas n sedap, sekali mak aku tak dak breakfast + lunch = makan sekali je. pastu untuk mlm aku masak simple2 je  janji homemade...aku lebih suka makanan yg dimasak kat umah dari makan kedai. 

Bila dah malam baru aku gerak p tido umah abg aku, tak dan nak main lama2 ngan anak buah aku sangat sebab aku sibuk siapkan tempahan veil.

 adam yg makin nakal
 wafiy dah boleh jalan, tp malas nak pratis jalan...sabar je lah budak manja nie, asyik nak melekat kat ibu dia je