Pages

Thursday, November 29, 2012

bosannya tengok berita tv 3

Sekarang nie bila buka berita je semuanya nak cakap pasal politik je kan, mual ok tambah2 tv 3...dah lah berita 1 jam banyak dok ulang hal politik je aku tengok. so kena tgok berita tv 9,1/2 jam xdak lah politik banyak sangat. aku memang tak suka politik, serabut tol tengok politik malaysia nie, macam2 hal.baik buat tak taw je. janji p mengundi dah le dari tak p langsung. aku dok tengok ramai gak orang tak p mengundi daftar pun tak. kalau leh  mengundi online kan senang hahahh...tak suka taw tak keadan bila mengundi n minggu sebelum menggundi, jalan sesak je gaduh mulut sana, sini sangat serabut aku rasa.

 Time pilihanraya aku nak dok senyap2 kat umah, jangan suh aku join kampen pilihanraya tak berminat he3...masa pilihanraya yg lepas tu camna thah terpaksa join, bila suh kampen aku xp pun. Dah le aku spesis dok umah tak bergaul ngan orang sangat, suh aku kampen, memang tak ar kan.

Tuesday, November 27, 2012

harga veil kurang dari RM 100 tinggal sebulan je lagi


Assalamualaikum...tinggal lagi sebulan sebelum 31/12/2012 untuk tempah veil dengan harga kurang dari RM 100++...So kepada sapa2 yg nak tempah veil untuk tahun 2013 dan mendapat diskaun 10% sila buat tempahan sebelum 31/12/2012 dengan membuat bayaran deposit sekali..pada TAHUN 2013 harga veil dari Izyanty Collection yg ditempah akan mengikut harga pasaran, but still boleh runding harga. Yang telah membuat tempahan dan bayaran deposit Terima Kasih diatas kerjasama yg diberikan.

klik pada gambar..untuk melihat veil yg telah ditempah

KOLEKSI VEIL HANDMADE



kepada yang berminat nak tempah veil dari  izyanty collection boleh lah contat saya 019-4290584 atau PM fb personal

Newer Posts Older Posts Home