Friday, October 5, 2012

jom berwangi-wangian dengan original Victoria's Secret Body Mist






Assalammualaikum....kat sini ada tak peminat wangian dari victoria's secret body mist. serius sangat wangi dan best seller 6 jenis wangian kat atas tu, so apa lagi mari cuba kalau yg belum cuba pasti puas hati.

berminat contat 019-4290584 pm fb saya


Ada sapa2 nak original Victoria's Secret Body Mist tak??
Cuma RM 52.00 

postage RM 7


BELIAN BORONG 6PC keatas dengan harga murah

- Pure seduction
- secret charm

- love spell
- coconut passion
- sheer love
- vanilla lace
- secret craving
- endless love
- pear glace
- aqua kiss
- true escape
- such a flirt
- hello darling



Tuesday, October 2, 2012

lucky notes



Assalammualaikum...minggu lepas p shopping then terbeli satu buku, susah giler aku nak beli buku taw, sebab tak taw nak buat apa kalau beli tak rajin menulis he3. Sekarang beli buku sebab nak take note order, dulu main tulis atas kertas je pastu tampal kat cermin takut lupa. tapi bab tampal kat cermin kena buat gak, sebab leh remind hari2.

Hari nie baru perasan kat buku tu tulis LUCKY NOTES and happier people are more successful because they have more energy and work harder. harap leh bertuah le kan hahha...