Thursday, September 27, 2012

bagi masa seminggu utk pulih normal

Assalammualaikum....minggu nie asyik hujan je kan cuaca tak elok but hari nie Alhamdulilah dah cerah petang tak taw lah camna kan. sama lah cam mood jugak kedang-kadang ok kadang tak.cabaran paling besar bila terlibat benda2 art adalah mood. mood sangat menpengaruh hasil kerja aku, bila aku tak dak mood memang semua benda art aku xleh buat tengok pun xnak, teruk kan? selamat aku punya order bulan 11 keatas time orang kawin kan musim tu, so aku ada masa sebulan nak siapkan. tapi aku just perlukan seminggu untuk pulih normal. Aku boleh datang keja cam biasa sebab dengan buat keja kat ofis kita xdak masa nak fikir benda remeh temeh kan, tambah2 buat acc pening nak cari napa acc tak balance lg.by the way banyak gak masa lapang datang keja pun so aku akan baca blog or en3 yang berbentuk keagamaan untuk pengisian hati. Dalam erti kata lain saya berusaha memperbaiki diri, serius menyesal sgt dengan kesilapan yg telah dibuat.Thank's  sebab Allah antar awak untuk membimbing saya walaupun sekejap.   sendiri buat salah so sendiri dapat balasan camni le kan( kata kat diri sendiri :p ) aku Redha je. cakap cam mudah je kan.

p/s: nak p melayan budak kecik 2 org nie ujung minggu nie, nanti mesti mood aku ok balik. tu salah satu penawar hati aku taw. dan satu lagi aku suka moroyan dalam blog je bila mood aku tak elok tulis panjang2 isi hati pastu delete balik sebab tu salah satu cara nak kurangkan tekanan. 


 muka sakit wafiy masuk wad sebab keracunan makanan...cian tol masa nie, dah le budak manja tengok muka pun taw kan. sekarang dah ok.




anak2 buah kesayangan aku. m.teh rindu nak nak main ngan korang bangun pagi tengok2 dua budak2 nie dok mengemas umah, awal lak tu bangun.

Tuesday, September 25, 2012

make-up pengantin cantik, murah dan tahan lama




MAKE-UP BERTUNANG - RM 70
MAKE-UP NIKAH - RM 100
MAKE-UP DINER - RM 50
BERMINAT SILA CALL 012-5099605 Nurul Ain
AREA PENANG & KEDAH SAHAJA


Assalammualaikum....kepada bakal-bakal pengantin yang masih tercari-cari mak andam untuk hari bahagia anda boleh lah menghubunggi sepupu saya untuk servise make-up, harga murah je tapi cantik dan tahan lama. By the way aku sangat rekemen u all untuk guna servise beliau sebab dia make-up cantik mengikut citarasa remaja masa kini, sebab dia pun remaja lg so taw kehendak n trend masa kini. dah ramai gak lah dia make-up aku pun sibuk nak book gak  tapi tak taw bila nak kawin hahhaha...aku memang suka cara dia make-up berbanding kedai pengantin yang berpengalam bertahun2 tu. sebab ramai sepupu aku dah kawen so aku dapat compare mana make-up lagi terbaik. 

Biasanya dia akan p akan p make-up ke rumah pengantin, so lagi best kan pengantin tak yah terkejar2 masa nak ke kedai.


untuk lain2 perkhidmatan perkawinan boleh tengok dekat FB personal sy atau page izyanty collection

Monday, September 24, 2012

veil putih + lace silver



Untuk tempahan veil contat 019-4290584
selamat pengantin baru hidayah-perak

UNTUK MELIHAT PELBAGAI KOLEKSI VEIL MENARIK
 KLIK FB saya


bunga crepe untuk bakul hantaran

Thank's to adik kawan saya yg menempah gubahan hantaran dari izyanty collection untuk majlis pertunangan beliau.aku buat simple2 je sebabnya semuanya makanan ringan 8 bakul. so sapa2 nak menggunaka khidmat gubahan hantaran boleh contat saya 019-4290584 lokasi sungai Dua seberang perai. 

Bajet 1 dulang bermula Dari RM 10. Kalau nak guna bunga plastik yang nampak hidup n banyak sila sediakan bajet yang tinggi ok.
saya akan buat mengikut bajet customer dan  harga boleh dibincang.


saya pun ada menyediakan dulang untuk disewa 7 dulang sahaja. sewa setiap 1 dulang berharga RM 5 TERMASUK kain dulang, berminat hubunggi saya di no 019-4290584. customer kena datang ambik sendiri.



Dulang putih berkaki untuk disewa.

DULANG HANTARAN UTK DISEWA


Dulang hantaran berkaki ada 7 dulang sahaja
1 dulang termasuk kain lapik RM 5
Sapa2 yang berminat boleh contat saya 019-4290584
only kawasan seberang perai, kena datang ambik sendiri, Terima Kasih