Pages

Thursday, September 20, 2012

Jalan-jalan ladang anggur Tasik Beris

jalan nak balik baru perasan ada buah banyak he3...




beli tiket kat sini dewasa RM 4, Kanak-kanak RM 2 




 CCTV on the way tapi ada pekerja dok jaga sapa2 yg berani petik huhuhu so leh bergambar sakan je ;p



 muka semua excited, ladang nie tak besar mana pun, 1 bahagian je yg leh masuk, lagi 3 ladang lg xleh masuk. nasib datang time buah ada kan, kalau tak kempunan kot, dah lama nak dtg cini taw, feeling2 cam drama korea hahah..



 ibu mengandung yg excited lebih he3....jahat tak kitaorang xbagi laki dia ikut sekali hahah sebab nak jalan geng gegirl je.



kat tengah2 ladang ada tempat berehat, so apa lagi posing arr kan











 depan ladang ada tasik, nie feeling dok luar negara lak, nampak tak singbord tu oversea u huhu



posing depan tasik lagi



ok dah habis bergambar p solat, surau dan tandas kat sini sangat cantik dan selesa ok. 
 then sambung shopping buah anggur. satu pack tak sampai 1kg pun dah RM 13. Mahal dari buah import lak kan, ada yg manis n masam, tak dak biji, dah datang  jauh2 harus lah rasa anggur dari ladang kan. 


boleh beli dekat tempat mula2 kita beli tiket, kat bawah nie







barang cenderamata pun ada gak kat sini, just anggur hijau n hitam wajib ada le kan



kalau lapar korang leh minum n makan kat sini sambil menikmati pemadangan indah dan angin bertiup sepoi bahasa, ada mee goreng, karipap n kuih n kek.

P/S :Isnin lepas kitaorang p buah tak banyak sangat pun, maybe banyak dah masak n dah dipetik just tinggal tak banyak,anggur hitam pun xdapat tengok taw.


ok sekarang korang rasa teruja tak nak p tempat nie?

MINTA TOLONG LIKE PAGES

Izyanty Collection

Terima Kasih :)

Tuesday, September 18, 2012

shwal lace chiffon -ready to sale




HARGA RM 50
Matterial : chiffon lembut dan selesa dipakai
BERMINAT CALL 019-4290584 (Izma )
2 tone colour

Diskaun RM 5 dan freepostage untuk follower blog n return customer (izyanty collection )

1. pink + purple


2. hitam




3.purple + biru


4. merah + oren



5. purple + oren

6 .hitam

3 P.M AKAN UPLOD SHAWL LACE



Assalammualaikum...nanti kol 3 petang aku nak uplod gambar kat fb personel izma yanti so leh tengok kat situ ok...dekat blog lambat sejam kot. aku baru buat FUN PAGE  IZYANTY COLLECTION, minta tolong kawan2 blog LIKE boleh? Terima Kasih :)...belum beroperasi sepunuhnya lagi kat page tu, admin page izyanty collection aku bersama akak ipar, harap dapat sokongan. nanti nak jual dress gak taw.


p/s : gambar kat atas tu kat ladang anggur tasik Beris, nanti kita update ok :)

Newer Posts Older Posts Home