Pages

Friday, September 14, 2012

camna nak dapatkan code banner?

Assalammualaikum....
Aku dah buntu sebenarnya nak dapatkan code banner sendiri dah banyak kali cuba buat still tak jadi, so sekarang dah malas nak cuba buat lagi. Dulu dah pernah buat sendiri n jadi, but kali nie nak guna gambar banner baru tak mau menjadi lak.

ada sapa2 leh tolong buatkan tak?pleaseeeeeeeeee...pertolongan anda amatlah saya hargai :) 

dah ikut tutorial pun tak jadi gak, masalahnya tak taw code gambar tu nak cari kat mana.

aku nak letak gambar nie untuk buat banner


Lagu pilihan minggu nie....

Lirik Lagu: Wujud - Roman ft. Mira Tilu & Amylea Azizan 


Kau terasing
Di jiwaku bermimpi
Setiap nadiku
Kau wujud selalu

Kau syurga
Seindahnya dirimu
Hanya kerana
Cintanya kau wujud

Chorus:
Kau adalah diriku
Dan aku adalah dirimu
Hanya Tuhan tahu
Apa ada depan nanti
Telah lama aku nantikan
Dari saat aku dipisahkan
Dari sinar kita
Yang menghilang

Ku akui
Dia -- ku nyatakan
Harap aku kan
Selalu denganmu

Ku menanti saat
Hadirnya aku semula
Yang seakan hilang
Bumi ditelan masa

[Ulang Chorus]

Maafkan aku
Kerna diriku
Tak pernah sempurna
untukmu

Kaulah satu
Kau teragung

Hidup matiku
Kerana cinta
Cinta ada hanya
Untukmu

Bila tiba saatnya
Kan bertemu

[Ulang Chorus]


p/s: untuk someone, kadang2 kita lebih selesa bagi lirik lagu kan, cam selalu awk buat bila gaduh :p

Thursday, September 13, 2012

IZYANTY COLLECTION -SHAWL LACE



Assalammualaikum
Percubaan pertama dari izyanty collection nak buat shawl lace. shawl nie  limited adition taw, ada 5 helai je. sekarang nie dalam usaha menjahit lagi, insyaallah minggu depan siap baru boleh jual. Panjang shawl nie 2 meter n lebar dari biasa labuh n menutup dada.

Berita baik untuk pada Follower IZYANTY BLOGSPOT DAN  CUSTOMER YG PERNAH SHOPING DARI IZYANTY COLLECTION akan mendapat harga Diskaun sebanyak RM 5 dan Free Postage.

So kepada sapa2 yang suka kelihatan gojes untuk p event, kenduri or apa-apa majlis boleh lah melaram shawl lace nie ok.

sapa yg book paling awl n fast payment dia yang dapat ok.

Wednesday, September 12, 2012

Hati-hati makan dekat luar

Assalammualaikum...
Aku rasa serik dah kut nak makan kat luar, nak taw napa, sebabnya 2, 3 hari lepas keracunan makanan, asyik muntah n cirit birit je, adik aku pun sama.bezanya adik aku awal sehari aku lepas sehari baru sakit. masa cuti sabtu n ahad makan tengahari n malam kat luar je so xtaw makan kat mana yg leh jadi keracunan makanan lak kan. akak aku ok lak. sebelum nie anak buah aku yg baby tu sampai masuk wad sebab makan mee, then minggu  lepas aku pun ada makan mee gak. mungkin disebabkan mee kuning sekarang kurang bersih ke apa, tak taw lah kan jenama apa kedai makan tu guna. yg aku perasan sebelum nie aku xdak masalah setiap kali makan mee, tapi baru2 nie p makan mee kuah terus angin satu badan, mee kuah kat kedai diaorang selalu tak celur dulu kan, mybe disebabkan tu kot kan, selamat aku makan sikit je, rasa semacam ngan mee tu. tapi akak aku makan mee goreng ok je. Buat masa sekarang nak cuba stop makan mee kuning.

Aku dengar ramai gak orang sekeling aku yg keracunan makanan gak, memang musim keracunan makanan ke apa. Apa2 pun makanan yg dimasak kat rumah lebih selamat. Tupasal aku lebih suka makanan yg dimasak kat umah. kalau dah kuar terpaksa gak lah makan luar kan. so pasnie kena hati2 pilih kedai makan.

Tuesday, September 11, 2012

HAND BOUQUET BY CREPE PAPER


HAND BOUQUET BY CREPE PAPER

UNTUK TEMPAHAN PM IZMA
SAIZ " M"


019-4290584

BOLEH PILIH COLOUR KESUKAAN ANDA
BUAT TEMPAHAN 2 WEEK SEBELUM TARIKH POS. 

veil krim + lace gold + manik pink.


veil krim + lace gold + manik pink.
untuk disewa RM 50

contat izma 019-4290584



OPEN ORDER: BUNGA CREPE UTK DULANG HANTARAN





untuk tempahan bunga crepe utk dulang hantaran pm FB izma or 019-4290584
minimum order 7 set bunga crepe.
tempahan 2 week sebelum pos.boleh pilih warna bunga kesukaan anda :)


Newer Posts Older Posts Home