Pages

Friday, July 20, 2012

niat puasa bulan Ramadan


Assalammualaikum...selamat menyambut bulan ramadan yang penuh barakah, semoga ramadan kali ini dapat memperbanyakan amal ibadat n memperbaiki diri.sy ingin memohon maaf diatas salah n silap kepada semua kawan2 blogger dan customer izyanty collection atas sebarang khilaf. semoga kita semua berada dalam lindungan Allah dan mendapat keberkatan di dunia dan akhirat. SELAMAT BERPUASA DAN BERTERAWIH :)


Thursday, July 19, 2012

VOTE AMMAR OR BAZLI ?

Episod Akhir Dejavu Di Kinabalu, Sinopsis Akhir Drama Dejavu Di Kinabalu, Dejavu Di Kinabalu
Episod Akhir Dejavu Di Kinabalu, Sinopsis Akhir Drama Dejavu Di Kinabalu, Dejavu Di Kinabalu
Sapa still layan drama DEJAVU  DI  KINABALU ek.. aku layan gitu2 je lah dah malas tengok sejak cinta     3 segi. Sekarang tengah rancak untuk vote pilihan Nadira Ammar or Bazli untuk episod akhir 2 ogos. aku dok tengok vote sapa paling tinggi dengan harapan vote Bazli paling tinggi padahal aku tak vote pun hahahah....


Kenapa aku pilih Bazli of coz lah kan, bazli tu tunang nadira dah le baik, ambik berat n selalu ada ngan nadira sanggup berkorban n tunggu dia yg sakit tu kan. Kalau laki sebaik Bazli tak wajar kot nak curang n pilih laki lain kan, kot lah Bazli tu xleh nak komitmen, sibuk sampai tak peduli n tak contat langsung. kalau Bazli camtu silalah pilih laki lain kan.

sapa yg pilih Ammar tu napa lak ek...maybe sebab dia terlalu romantik ek, memang girls suka laki camtu but tak kena gaya ok...dah taw tunang orang ner leh main rampas camtu je kan. kalau Bazli jenis laki yg tak ambik peduli n tak ambik berat pasal tunang dia, boleh le kot nak rampas...erkkkk boleh kot hahhah.


Tuesday, July 17, 2012

kampung aku ada wifi free



Assalammualaikum.....aku tak perasan lak sejak bila kg aku ada wifi free, baru2 nie baru taw n ternampak signal wifi. pas dah nampak signal tu try guna tapi tak cukup kuat pun, kalau dok kat libry kg aku kuat lah kan. semalam adik aku guna boleh plak n laju lak tu,tu pun kena dok kat ruang tamu je baru dapat, kira ok le kan, sebab sebelum nie dia cbuk2 nak beli brodband nak guna kat umah. So  boleh guna wifi free kat kg leh lah jimat duit kan. Pagi tadi aku try kat ofis wifi kg aku sampai lak kat cini, kira bagus gak kan, sat2 ada, sat hilang. aku guna wifi ofis je lah senang.  Semua kampung dah ada wifi free lum ek?..aku walaupun ada wifi free leh guna kat umah, aku bukan guna pun. kalau dok umah aku memang tak sentuh labtop n x peduli internet pun  heehehe.


cayalah kg aku ada kg tanpa wayar huhuhuhu..poyo je lebih kan hahahah....

Monday, July 16, 2012

coming soon...



Aku ada penyakit pelik, setiap kali tengok n belajar benda baru aku ngan tergetaq2 nak cuba buat ngan cepat. nie baru test buat setelah belajar dari youtube, yg nie guna kertas crepe. nanti nak buat banyak2 leh hias masa raya.

Newer Posts Older Posts Home