Pages

Friday, May 4, 2012

Terharu & Bersyukur


Assalammualaikum....semalam aku dapat SMS dari my customer dari sabah

[ salam..dah amik pos arini. Thanks a lot..suka sgt2 handmade izyanty collection..thank's ya =) ]


hati aku pun berbunga gak lah sebab customer puas hati kan :)...nanti nak kawin sila lah tempah lagi ek hik2..
Tima kasih banyak kerana sudi buat tempahan veil dari izyanty collection.

kalau nak tengok veil tunang my customer dari sabah leh Klik SINI





niat asal nak ikat reben cantik2..tapi disebabkan kotak pos expres ngam2 je ngan kotak nie, reben tak leh nak masuk skali. ok pas nie kalau kena pos lagi, mesti guna pos laju je lah, leh hias cantik2 :p


my customer wajib dapat freegift dari izyanty collection ( bodyscrub ) 



tudung bawal bercorak tengah hot sekarang?

me with wafiy....wafiy panas sampai buang baju, nie ikut rombongan pengantin ke kelantan minggu lepas.


sangat suka tudung bawal bercorak dah lah harga murah, rm 10 je boleh dapat macam2 corak yg cantik-cantik. tengah dok kumpul koleksi tudung bawal bercorak, setakat nie baru beli 6 helai je lah, masa p kelantan minggu lepas banyak tol pilihan tudung bawal bercorak nie giler rambang mata, dekat pasar malam umah aku ada sikit je tak banyak pilihan sangat, kemarin aku p pasar malam, tengok banyak pula corak n desing cantik2...so pas nie senang nak pilih kan.kalau beli setengah tempat beli 2 helai dapat harga rm 15 je.


Newer Posts Older Posts Home