Wednesday, April 25, 2012

jom buka akaun TABUNG HAJI FREE


Assalammualaikum....sibuk tol aku dok suruh orang buka acc tabung haji, siap jadi agen lagi taw hahah...padahal aku tak dapat apa pun.cite dia camni tadi customer aku datang bayar duit tanah lot, dia keja dekat Tabung Haji, dia tanya lah ada sapa2 lagi tak nak buka acc. aku cakap ada. sebelum nie aku ada minta tolong dia buka acc untuk aku masa tu kena caj RM 10 untuk buka acc tabung Haji.

so dia gitaw aku sekarang tengah ada promosi buka acc tak payah bayar apa2, then dia suh aku cari ramai2  saudara mara nanti fax kat dia, sebab peruntukan yg free tu ada kosong lagi 10 ribu orang, so diaorang kena dapatkan seramai mungkin untuk buka acc tabung haji sampai 30/4/12 nie je.

apa kata jom ramai2 ambik peluang nie, tak rugi apa2 pun kan. sekarang tabung haji dah senang setiap kali nak simpan duit boleh guna MAYBANK. dulu hanya bank Islam n Tabung Haji je leh masukan.

SILA LAH BERKUNJUNG KE TABUNG HAJI OR BANK ISLAM yang berdekatan anda.

P/S :  sapa yg dekat ngan aku boleh je nak minta tolong aku buatkan.

Tuesday, April 24, 2012

mana nak dapat telekung macam nie??

almy nadia
kredit gambar dari http://beautifulnara.com

kain telekung sekarang pun dah ada fesyen awaning keras cam tudung express kan, firstime tengok dalam drama cinta buat Elmeda.

Monday, April 23, 2012

tak suka rupa baru blogger

aku dah pening tengok dasbord, dah le tak menarik pun, macam menyusahkan je aku rasa. orang lain camna ek? tak tau le sejak bila dah tukar benda alah nie, sebabnya aku baru tengok blog pagi nie je.