Friday, April 13, 2012

mana nak dapat tudung n baju murah-murah

Dress Cantik Panjang 155


contoh
kredit sini untuk gambar

tapi semalam kt pasar  malam dress lagi cantik dari gambar nie, lg murah lak tu,



kepada sesiapa yg suka shoping but shoping ngan harga murah dan leh angkut banyak-banyak....nak taw tak kat mana? jeng2...tempat itu adalah pasar malam kat kawasan ampa sendiri ok....jangan tak taw ek...kat pasar malam sekarang baju up to date ok...dress korea n tak korea dia cantik n murah sangat. aku baru terperasan minggu nie hik2...selalu aku singgah pasar malam time petang 5.30pm mana ada kedai kain tudung n baju yg buka lagi.kemarin p lewat sikit kol 6 wah teruja weh....dress lawa2, murah lak tu, tapi sayang aku bawa duit sikit je, leh beli tudung 3 helai je n seluar, pastu makanan. aku malas nak belek2 lama2 kat kedai baju sayes sedih tak dapat beli. yang pasti harga lebih murah dan dapat jimat 5 untuk setiap tudung aku. sib baik aku tak terbeli online lg. rm 5 tu banyak ok jimat. shwal yg jenis nipis sikit kt pasar mlm jual rm 5 je tapi aku tak berkenan jenis nipis..so beli yg rm 10 tebal n lembut huhuhu  



napa ulang lagu yg sama


aku dengar radio online. setiap kali nak balik rehat aku stop dulu, then bila masuk balik keja aku on balik. bila dah on aku dengar lagu yg sama cam aku dengar time dok siap2 nak mai keja. aik awat depa dok ulang lagu yg sama cam aku dengar kt umah tadi, aku buat tak taw je lah layan je lah dah lagu best2. hari nie baru aku perasan ada tempat klik back to live....rupanya bila aku stop dia dah rekod yg lama,  nak dengar yg tengah live tu kena klik back to live..hahahahah sengal tul. patut le pun masa gegaran tu kat radio tak dak cakap apa pun, sebab  aku tak klik back to live....pas tu dok kata awat radio nie tak alert benda2 camtu kan hahahha...sendiri yg tak alert :p


p/s :aku tengah khusyuk keja masa gegaran berlaku, then tiba2 ofis bergoyang....pelik napa camtu ingatkan sebab pasang air-cond kuat sangat. tutup air-cond still rasa lagi, pas tu tengok kt fb baru taw sebab apa.

semoga kita semua berada dalam lindungan Allah s.wt

Wednesday, April 11, 2012

sapa pernah beli Quran Tajwid sila komen

ada sapa2 pernah beli Quran tajwid kt web nie tak SINI
Just nak tau betol or tak sebab harga dia murah. RM 90

Tafsir Quran Tajwid Kod Warna
tafsir quran tajwid 

Tuesday, April 10, 2012

eh esok cuti ek?

camna aku leh tak taw yg sok cuti umum, sebab kat kelender tak dak pun cuti apa2 aku tengok, ramai yg dok ckp sok cuti, so aku pun google lah 14 april 2012 cuti apa. oic baru taw hari pertabalan Agung baru. dah lah tak baca paper tu yg tak taw, org dok post kat blog sebelum nie pun aku tak tertengok mesti ari aku cuti sabtu n ahad. hari cuti memang aku tak online langsung. berita pun tak tengok sgt kt tv, tu yang ketinggalan tu huhuu..


p/s: nanti tanya bos dulu leh cuti ke tak. kalau datang keja pun ok gak, malas dok umah panas dok ofis sejuk leh online he3..