Pages

Friday, April 6, 2012

teringin sangat nak buat kek comel camni

gambar nie diambil  dari blog cupcakekasih so sapa2 yg yg dok berhampiran ngan cupcakekasih boleh lah order.


sekarang nie tengah femes cake in jar/ balang kan...aku pun teringin nak buat gak taw, tapi kan memandang orang2 yang kaki makan xdak kat umah so terpaksa melupakan buat sementara waktu. serius sangat comel suka tengok, kalau bab makan kek aku memang kureng sikit. suka buat bagi orang makan je. nanti bila ada ramai2 kat umah baru nak buat he3..


sapa pernah buat cake in jar ek, kukus sekali balang le kan? ke ada balang khas untuk buat cake in jar ek?


serius sangat cun keta HONDA HYBRID



kenapa tiba-tiba aku suka keta camni, sebelum nie langsung tak berminat ngan mana-mana keta, aku suka sebab tengok colour2 dia yg cantik kot he3 dan rekabentuk  Honda Hybrid nie cam menarik le jugak. itu baru luar belah dalam lagi best kot he3...by the way saya tak mampu nak beli pun he3...suka sebab tengok colour je, boleh camtu huhuhu..apa yg aku taw pasal kereta honda, bila naik keta tu mmg rasa hebat n best sebab enjin dia terbaik.

untuk info lebih lanjut klik SINI

tolong maafkan saya

Lirik Lagu Radja Maaf 


Bila aku salah tolong maafkanlah
Ku tak ingin membuat kau menangis
Aku tahu kau marah
Aku tahu kau luka
Tapi jangan paksa tuk berpisah
*courtesy of LirikLaguIndonesia.Net
* aku ingin selalu bersamamu
Walau senang, walau kita susah

Reff:

Mungkin aku salah di matamu
Mungkin aku lemah di matamu

Tapi tak pernah terpikir 
Kau pergi tinggalkan aku


Bila aku salah di matamu
Bila aku lemah di matamu

Ku hanya bisa memohon
Maaf atas salahku


Aku tahu kau marah
Aku tahu kau luka
Tapi jangan paksa tuk berpisah

Repeat *
Repeat reff
Repeat *
Repeat reff 

Thursday, April 5, 2012

saya sangat jelous ok

Assalammualaikum....hari nie petang yang sangat panas, ok tak pa aku suka, please jangan hujan sebab nak p pasar malam he3...

nak taw tak perkara-perkara yang buat aku jelous dalam hidup aku, 

aku sangat jelous bila tengok orang ada bakat melukis, serius teringin nak pandai melukis tapi tak dak bakat...so dok diam2 je lah.


aku sangat jelous bila tengok orang dok post gambar baby baru lahir, aku pun nak jugak...tapi lum ada rezeki nak kawin.


p/s: keterlaluan tak jelous aku ek ;p....

RM 2 JE semua nie


Percaya tak aku beli laksa n rojak total rm 2 je. murah giler kan, nak taw aku beli kat mana nie dalam kg aku lah, kedai yg jual jajan untuk budak-budak nie harga biasa yg jual kat kg untuk budak2 ok. by the way laksa dia banyak n sedap, kuantiti dia sama banyak cam kita beli kat p.malam RM 2.50-3.00 tu. laksa tu aku makan separuh je, itu memang tabiat aku suka makan separuh je. nak taw tak napa sebab aku suka makan secara pukal dalam 1 masa, kalau aku makan habis laksa of coz makanan lain aku akan membazir sebab dah kenyang. so wajib makan secara pukal he3...



laksa separuh, sambung makan lg separuh keesok harinya pulak, selamat kuah sedap.







pastu makan pulak rojak he3...pastu ada lagi....


kentang goreng n ayam, giler tamak kan suka makan secara pukal camni, but ambik dalam kuantiti yg sikit....taraaa ini menu makan malam orang bujang yg malas hihik... dok sorang boleh arr kan nak bermalas-malas camni kan. so kena hargai masa2 camni kan he3..


p/s: kalau aku dah makan nasi comfim semua makanan kat atas nie, dipandang sebelah mata je, selera pun xdak...perut xnak  bagi kerjasama dengan nafsu makan huhuhu..

Wednesday, April 4, 2012

kegilaan saya sekarang


Assalammualaikum....jumaat lepas mood bagus tol dok giler buat bunga ros, minggu lepas je lah. minggu nie xdak mood lagi nak buat, rasa cam malas nak potong2 kertas. tapi sok2 bila dah bosan dalam ofis aku buat jugak hahahah....awal bulan of coz lah cibuk cikit kan...eh tak sebenarnya tengah menunggu  ilham datang huhuhu...en ilham sila datang ok..

kalau nak letak kat frame memang cantik, risau bunga nie akan terpenyet lak, so aku akan jual by hand je lah. kalau ada yg nak jugak terpaksa caj extra untuk kotak pos express.

p/s : biru + purle cantik lak tengok kan...kat mata aku je lah, orang lain tak sama pendapat...

Tuesday, April 3, 2012

rupa blog baru macam serabut mata je

rasa nak tukar wajah blog, so tangan nie pun mula lah melilau cari kan, blog orang lain guna template pacadot aku pun nak jugak, bila letak yg baru...erkkkk sekali tengok cam serabut je,nyemak mata pun ada gak, sebelum nie pakai yg background kaler yg kosong je. yg pecadot cam serabut lak,....cuba 2, 3 hari dulu lah, nanti kalau dah sakit mata tengok tukar lain he3...

Newer Posts Older Posts Home