Pages

Friday, December 30, 2011

anak tudung macam nora danish pakai -dlm tentang dhia

 
 ramai tol yang cari key word pasal anak tudung dhia pakai semalam kan episod akhir, rasanya lebih kurang cam anak tudung kat atas nie, so kepada yang tengah mencari anak tudung tu korang leh beli dekat

 
 

mengharap sinar 2012

Assalamualaikum....tinggal 2 hari kita akan meninggalkan 2011. then 2012 pula muncul rasa cepat tol masa berlalu tapi aku still tak berlaku perubahan  apa2 lagi dalam hidup. kadang-kadang aku rasa napa susah sangat aku nak melepasi satu fasa baru, sungguh tak faham bila dibandingkan dengan orang lain, dah cam kena sumpahan lak family aku. tapi kalau Allah tak izinkan semua benda takan jadi kan. apa yang boleh buat just bersabar dan tawakal je. Harap tahun 2012 akan lebih baik dan berlaku perubahan yang besar dalam hidup aku dan adik beradik aku yang lain. semoga tahun 2012 kita semua sentiasa berada dalam lindungan Allah s.w.t.


p/s : sebenarnya bosan tak taw nak tulis pe. Selamat Tahun Baru 2012...yeahhh cuti 3 hari tapi yang tak best gaji lum dapat, kena sabar lagi nak shoping, dugaan2...:)

Tuesday, December 27, 2011

bag kegilaan budak2 sekolah?

                                  


Newer Posts Older Posts Home