Pages

Friday, July 22, 2011

special card to special person.....

perhhh aku sangat bosan dok kat ofis nie lum masuk bulan puasa lagi kan...nanti lagi lah tak tau nak buat pe...bosan2 aku buat kad 3D nie- by quiiling....so sapa2 nak tempah pun boleh kad yang simple camni aku jual RM 3.90 sampul surat percuma, korang boleh pilih nak tema apa...insyaallah boleh buat...




PELBAGAI JENIS CARD UNTUK TEMPAHAN

birthday
HARI RAYA
-i'm sorry
-congratulation
-thank you
-missing you
-mother's /father's day
-i love you
-happy wedding day
-happy engagement day
-friendship card


Kepada sapa2 yang berminat boleh le buat tempahan dari sekarang harga bermula dari
RM 3.90 



boleh PM FB @ 019-4290584

setiap desing akan dibuat berbeza....desing yg sama akan dibuat atas permintaan sahaja

p/s : DESING BARU AKAN DIUPLOD KEMUDIAN

Thursday, July 21, 2011

sabun emas tengah hot sekarang

24 K GOLD SOAP




Ada sapa2 pernah pakai sabun nie??? aku dok p kedai akak yang jual sabun nie...mak ai ramai tol makcik2 kat pasar tu dok singah beli sabun nie. tapi kan sabun nie agak mahal gak lah kan... so akak yg jual nie kreatif sikit dia jual potong kecil so semua orang mampu beli kan. kalau kedai lain jangan harap leh buat camtu kan, pengasas dia pun xnak jual kecik2 bagi orang cuba dulu..

apa yang best sangat pasal sabun nie ampa baca kat bawah ok...aku nak cuba gak tapi kan aku alegik ngan emas huhuhuhu

kalau nak beli potong cuba dulu leh roger aku di 019-4290584
RM 10.00  tahan le kot sebulan

Alami Perubahan Wajah Hanya Beberapa Minit...

Bertindak sebagai antipenuaan semasa membersih wajah agar berseri dan bersinar. Sabun kecantikan wajah membantu mengatasi masalah kedutan serta mengimbangi ton warna kulit agar menjadi lebih anjal, lembut, cerah dan gebu tanpa suntikan.

FORMULASI UNTUK MENGHILANGKAN GARISAN HALUS


ZMasha 24k Pure Gold



Kajian saintifik membuktikan emas mampu menggalak penyerapan molekul oksigen ke dalam kulit serta membolehkan sel berada tahap paling tinggi yang menghasilkan kulit sihat berseri dan bersinar.
Mempunyai 99.9 hablur emas yang tulen.


Cara Guna:
Gosok sabun dengan air sehingga berbuih pekat,ratakan dimuka/leher selama 2 minit kemudian bilas sehingga bersih.

Catitan:

  • Boleh digunakan sebagai masker seminggu sekali(biarkan diwajah selama 10minit-kemudian bilas bersih).
  • Sesuai untuk semua jenis kulit(kecuali jerawat yang teruk).
  • Sesuai untuk yang berusia 18 tahun keatas lelaki dan wanita.

Harga:
  • Semenanjung Malaysia: RM69.00
  • Sabah & Sarawak: RM75.00


p/s : jom le beli kat mak yang tersayang...orang muda pun leh pakai jugak le...

blueberry cheese tart yg mengiurkan....

akak ipar aku buat niaga chesse tart nie....dah cuba rase...sangat sedap ok boleh order untuk raya...






 si adam pun cbuk nak tolong ibu dia gak...penyibuk tol :p
baru dapat walker baru yang besar punya yang lama kecik, siap leh kuar lagi...pastu lari2 dalam walker n lompat....sabar je lah ngan adam nie kan


pasni ngan walker baru tak leh terjun keluar dah adam he3...
rindu sama adam taw...sekarang adam dah dok johor balik..

cantik pelamin farah af......nak jugak taman camni

 









Wednesday, July 20, 2011

BAJU MURAH UNTUK DIJUAL

saiz L,
Kain cotton lembut dan sejuk
RM 39.00


FREE SAIZ
cotton lembut dan sejuk
RM 39.00



 SAIZ M
cotton lembut dan sejuk
RM 39.00








SAIZ S
COTTON LEMBUT DAN SEJUK
 RM 25.00

 SAIZ S
RM 25.00


SAIZ S 
RM 25.00



HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
BAYARAN POSTAGE RM 4 ( 1-2 )

BOLEH HUBUNGGI DI FM FB @ 019-4290584
BAYARAN MELALUI ACC MAYBANK


***** dengan setiap belian baju akan mendapat  freegift**********

naik gajah FREE.. JOM

Assalamualaikum semua... by the way aku baru balik dari bercuti, cuti-cuti malaysia kali nie dalam hutan tau he3...bukan p zoo taw, tapi tempat yang lagi best dari zoo coz boleh naik gajah free, bagi makan, pegang2 gajah n mandi ngan gaji. kat malaysia aku ingat tak dak tempat naik gajah, rupanya ada... tapikan disebabkan kami lambat sampai pas untuk naik gajah dah habis...hanya dapat pas untuk melawat sahaja..

datang jauh2 dari penang tak dapat naik gajah....waaaaaaaa frust gak lah, tapi tak sangat hahahah...masa kami dok tengok orang naik gajah, ada sorang p.cik bagi pas naik gajah coz dia tak nak naik... so adik aku ambik le, merasa gak lah naik gajah kan. akak aku dapat naik gak tau, coz dia bawa budak cina ner thah...jadi 2 orang je lah yang dapat naik.

jom layan gambar

 ini pelancong asing  yang naik...dok buat muka teruja sangat tengok gajah, sampai ada orang baik hati bagi pas naik he3..



my sis senyum sampai ke telinga dapat naik, dapat naik sebab teman budak cina tu naik sorang2...


gambar adik aku naik gajah hilang, nie je yang ada...beria suh aku letak gambar dia naik gajah dalam blog..sory terhilang masa edit huhuhu...






mandi bersama gajah, yg nie kami tak join...tukang tengok je...masa nie ramai pelancong minah salleh taw...depa je lah yang penuh dok mandi ngan gajah....kem remaja cuti musim panas depa kot datang sebiji bas.



kat cini boleh bagi makan anak2 gajah
pas kena lekat kat baju, colour merah just leh melawat je, kalau dapat pas kaler kuning baru leh naik gajah



kepada ampa semua yang nak naik gajah free boleh le p tempat nie PUSAT KONSERVASI GAJAH KEBANGSAAN KUALA GANDAH, PAHANG.  
Pastikan sampai awal pukul 2 diaorang dah bagi pas untuk naik gajah...lambat cikit memang tak dapat le.


kalau datang sebelah pagi boleh tengok persembahan gajah kat cini...belah petang acara naik gajah n mandi bersama gajah. ok bye........
 terima kasih sudi membaca..

Coming up next DEERLAND PARK....bagi makan rusa dan beramah mesra

Monday, July 18, 2011

sapa nak kurus...harga murah...



APAKAH ITU PRODUK D'SYLIM ?

D'Sylim adalah penyelesaian secara sihat dan teratur untuk mengatasi masalah berat badan, perut buncit dan selulit TANPA memberi kesan sampingan kepada pengguna.



SIAPAKAH YANG BOLEH MENGAMALKAN D'SYLIM INI?

 D'sylim sesuai untuk lelaki dan wanita kecuali wanita yang mengandung serta kanak-kanak. Juga bagus untuk wanita selepas melahirkan.

D'sylim telah terbukti berjaya menurunkan berat badan sehingga mampu memberikan kepuasan dan keyakinan.










KEISTIMEWAAN D'SYLIM :


  • Membantu menurunkan berat badan
  • Mengempiskan perut
  • Menyingkirkan lemak dalam badan secara menyeluruh di perut, lengan, punggung dan peha melalui sistem perpeluhan dan pembuangan air kecil.
  • Mengawal selera makan
  • Merasa kenyang dan membekal tenaga yang berpanjangan
  • Membantu mencuci usus besar dan kecil
  • Mengawal masalah penghadaman dan pembuangan
  • Mengatasi masalah sembelit



CARA MAKAN :

4 hingga 6 kapsul  setiap malam sebelum tidur (  sila lebihkan minum air masak ).
Selepas  3 bulan, hanya perlu ambil 2 hingga 3 kali seminggu untuk  'maintenance'


HARGA :


1 botol : 100 kapsul
Semenanjung Malaysia : RM 31.00
Sabah/Sarawak : RM 35.00
yang berminat boleh hubunggi  yanti 019-4290584 @ Pm di FB



TESTIMONI D'SYLIM

Salma Majid, umur 30-an
Alor Lintang, Jertih.
 014-8037858
Pengguna / Pengedar
mempunyai 3 orang anak.

Sebelum :
  • Masalah utama saya adalah untuk mengekalkan berat badan ideal 50-55kg dan pada suatu ketika mencecah sehingga 68kg.
  • Masalah lemak terkumpul di perut dan peha sehingga seluar pun kena pakai saiz XL.


Selepas :
  • Saya mengamalkan D'Sylim 4 biji setiap malam. Dalam masa 2 bulan, berat badan turun sebanyak 10kg dan alhamdulillah saya dapat mengekalkan berat badan ideal.
  • Masalah lemak terkumpul di perut dan peha tiada lagi.
  • Badan terasa lebih ringan, lebih sihat dan lebih bertenaga.








Nozilla Salleh
Air Jernih, Terengganu
019-9326337
Pengguna / Pengedar

Sebelum :
Selepas bersalin, berat badan naik mendadak sehingga 69kg. pelbagai produk telah saya cuba dan banyak wang habis tapi tidak berjaya.


Selepas :
Setelah pengambilan D'Sylim Fz's Herbs selama 2 bulan, alhamdulillah dan saya bersyukur tidak terhingga kerana berat badan turun sehingga 58kg.



Ila
Kg Jabi, Besut
014-8108104
Pengguna / Pengedar


Salam. Berat badan saya sebelum ini 89kg. Setelah 2 minggu makan jamu D'Sylim, berat saya turun 5kg. Saya amat teruja dan yakin akan mencapai sasaran berat badan pada 60kg bersama D'Sylim. Thanks FZ's HERBS !




Anna
Kajang, Selangor
012-6463805
Pengguna / Pengedar


• Senang buang air besar
• Badan ringan
• Terasa berat badan turun sikit
• Kurang angin dalam badan




Kartila Yahya, 32 tahun
Kubang Kerian
013-9504443
Pengguna / Pengedar

Salam. saya bekerja di restoran. Sebelum ini saya sentiasa keletihan sebab banyak bergerak kesana kemari. Alhamdulillah setelah makan  jamu ini, SEKARANG saya :

  • badan jadi segar dan tak letih lagi semasa bekerja
  • mudah buang air besar setiap pagi


Pn Rasyidah ( Kak Su ), 42 tahun
Kota Bharu
019-9933452
Pengguna / Pengedar

• badan jadi ringan dan bertenaga.
• berat badan turun dan mudah buang air besar.

SUMBER : D'SYLIM BLOG

Newer Posts Older Posts Home