Pages

Thursday, June 16, 2011

dapat setangkai rambutan


sedang aku bersantai dalam ofis, tiba2 muncul setangkai rambutan, rezeki nie ( alhamdulilah ) baru nak p cari kat pasar malam, orang tempat keja aku yang bagi buat hilang ngantuk petang2 katanya... nie mesti rambutan pokok umah bos aku nie...baru dok usha2 kat pokok pagi tadi terus dapat he3...yeahhh mari makan...awat gatai tangan kanan lak nie, nak perabih duit lg le nie, sat lg pasar malam, jap nak fikir nak makan pe.

cepatnya dh episod akhir nora elena

                                                                                                nora elena akasia tv3 300x203 Download Nora Elena Episod 22



hari nie last cite nie ek....aku ada 2, 3 episod gak yg termis tup2 dah nak habis lak. drama melayu memang sat je. cuba drama indon makan bertahun letih menungu kesudahanya...walaupun letih menungu tengok gak kan huhuh

petang2 balik keja aku layan drama indon tv9 nakita, sedih tol mula2 drama tu, aku lak yg asyik nagis....

kesudahan drama nora elena apa le kan...tak sabar nak tengok...:p


p/s: pas nie ada drama Aaron aziz lg kan kat tv3..tajuk pe thah tengok iklan aritu macam best je

Tuesday, June 14, 2011

ramai yg cari novel nora elena - kasih yg suci


Dah lama xbuka  nuffnang, pagi nie saje klik....waaaa seronok2  leh bawa kuar duit dh nie...lama giler nak kumpul he3...tapi xmau bawa kuar pun lg. by the way aku memang jarang dh update blog, tapi aku tengok ada orang masuk gak, depa nie cari apa ek...cuba tengok  kat bawah tu




ramai orang dok cari novel nora elena rupanya....drama tu je tajuk nora elena ok. kalau tajuk novel drama tu adalah Kasih Yang Suci.   mesti ramai yang nak p cari kat kedai buku kan, thah2 dah habis lak, camna nak buat nie...korang leh je beli online kat blog penulis novel tu.






p/s : aku pun lum beli lagi, bagi habis drama nie baru nak cari novel huhuhu

Newer Posts Older Posts Home