Pages

Friday, May 20, 2011

ada sapa2 nak beli dress tak?free postage

MATERIAL: LYCRA HIGH QUALITY
SEMUA FREE SIZE





V01- RM 69



V02- purple
RM 69



V03- BLACK
RM 69








U04- free size

RM 69.00

U05- RM69





06- RED

RM 69



07-pink
RM 70


mini dress



P-01  BLUE
RM 49


P02- BLACK
RM49





RM49






New diamond edisi gold pink
 RM49





 New diamond edisi gold red

RM49.00




New diamond edisi gold black
RM49



BERMINAT SILA HUBUNGGI 019-4290584

susah betol nak cari tudung bawal




Kemarin aku p pasar malam ngan harapan nak beli tudung sekali, p lewat sikit kol 6 baru semua kedai buka,sekali cari tak dak orang jual tudung bawal pun, semuanya tudung ekpress tu je yang belambak ngan selendang. aku tak suka tudung jenis sekarang nie.   suka pakai tudung bawal je or yang 4 segi gak. tudung lain tak sesuai ngan aku.


tapi yang tak best satu je tudung bawal nie, tang harga dia semua RM 30 keatas...kalau shawl n tudung ekpress rm 5  or  rm 10 dah boleh dapat kan.

apasal ek kat kebanyakan kedai belah cini dah tak jual tudung bawal, susah tol nak jumpa. nak kena beli online jugak ka. banyak tempat gak lah aku p cari sekitar umah aku huhuhu..


sekarang aku sangat suka beli barang online, cam jimat masa n xpayah lenguh2 kaki berjalan, barang terus sampai depan pintu je he3...

dok tengok satu blog bawah nie, tudung bawal sulam atas kepala nie cantik fesyen terbaru, tapi aku tengah cari colour grey. tapi pink nie pun lawa gak kan, nak pakai untuk  29 nie. minggu nie nak cari kat mana2 kedai dulu lah, kalau tak jumpa baru beli online. tudung aku tak pernah beli online lagi.



KPSPH12



yang nie harga dia RM 48 ...nak tudung camni leh terjah kat  link kat cam gambar  diatas


p/s : ada lagi ke peminat tudung bawal ek????rase cam nak jual tudung bawal lak huhuhu

belajar buat bag kertas


ini bag versi cuba2 buat kat ofis setelah tengok kat satu web, dengan bahan yang terhad.
guna separuh kertas A4. buruk benor rupa aku buat. nextime baru  cuba buat betol2 ok.


kalau sape2 yang kreatif  leh hias cantik2 lagi
nak saiz besar guna kertas besar ek
kalau nak jimat bajet  buat bag untuk doorgift pun boleh
tapi aku tak pasti kertas pe yang sesuai.
nanti orang buang gak kan, so guna kertas yg murah dah le heheh




just perlukan masa je nak buat semua nie

gambarajah kat atas nie aku dpt kat www.craftideas4kids.com

kat atas nie cara nak buat bag kertas
bahagikan kepada 5 bahagian macam kat atas tu.
no 5 tu yg kena gam.
lain2 tu pandai2 korang le nak hias camna



senang je kan, bag pakadot. thah besar nie leh letak pe, pensel  n pen lepas he3..

Wednesday, May 18, 2011

Peluang menyemak arah Kiblat


FENOMENA ISTIWA
MATAHARI DI ATAS KAABAH



Matahari akan berada tepat di atas Kaabah
pada 2 tarikh setiap tahun
•28 MEI 5.16 PM
•16 JULAI 5.28 PM
(Waktu Malaysia)

cara nak tentukan sila klik link bawah ini ok


Newer Posts Older Posts Home