Pages

Saturday, February 12, 2011

nape ngan FB nie ek?

satu hari aku tak leh loading fb pun, kosong je semua, orang lain hadapi masalah yang sama tak, ke aku sorang2 je ek....tiba2 je arini ada mood nak online kat umah, selalunye aku tak online pun bila dok umah. ari nak hujan cepat angkat kain huhuhu...lama tak hujan cini, musim kemarau, 2,3 arinie je baru mula hujan, hp aku pun sibok nak buat hal gak.

Friday, February 11, 2011

Header baru my blog

cepat mai tengok header baru blog aku hehe..tak dak keja nak buat, so saje2 edit gambar untuk header blog. tapi kan cam tak best lak ada bolder colour pink tu, kalau tukar bolder jadi hitam, nanti kat si debar pun ikut sama, lagi serabut blog aku. camna nak buang frame kat header tu je ek? sape tau tak ek. aku nak letak gambar yang besar tu je, tak nak besar frame tu, nanti lg berat nak loading kalau gambar besar sangat.


korang dengar tak lagu kat blog aku?

Assalamualaikum..dan selamat pagi Jumaat...saje nak tanya soalan kat korang yang masuk blog aku, dengar tak lagu dalam blog aku, dah seminggu aku tak dengar pun tiap2 kali aku buka blog, ke aku sorang je yang tak leh dengar, bukan ape berukband aku kan lembab maybe tupasal aku tak leh dengar kot. tapi bila aku buka blog orang lain boleh je. blog aku je tak dapat dengar. masalah dari mana lak? just nak kepastian je..leh dgar ke tak sebenarnye..

Wednesday, February 9, 2011

cinta umpama hantu..?

CINTA UMPAMA HANTU
BANYAK ORANG BERCERITA
TETAPI TAK RAMAI YANG JUMPA

dialog dalam TiraMisu - kaki drama tol kan aku he3

so maksudnye sape yang jumpa tu bertuah le kan, kalau jumpa antu tak bertuah arr..takut giler,  bila bercinta perasaan takut tu still ada gak kan, memang umpama hantu arr kan. aku pun tak faham sambung tengok petang nie lak, minggu last TIRAMISU...tiba2 rase nak makan cake secret recepi lak.

Newer Posts Older Posts Home