Wednesday, February 2, 2011

The Green Hornet -3D

 ahad lepas aku p melayan cite nie, aku bukan peminat jay chou pun, tapi kan akak n adik aku minat giler kat mamat jay tu, so melayan le jugak, apa yang best bila tengok 3D ek..bila tengok api or kaca pecah ar kan, cam real lak kena kita, tu le kelebihan 3D, semua benda cam jatuh kat kita lak, untuk tengok filem yang ada 3D nie kena bayar lebih sikit, rm 16 so kena tengok pakai spack yang ada 3D tu, dah le aku rabun pakai kena pakai double le kan, mesti kelakar giler muka aku, firstime tengok filem guna 3D so jakun le sikit hehehe...kalau tengok Harry Poter mesti best kan, last episod baru nak buat  3D...bila ek nak kuar filem tu ?



Following the death of his father, Britt Reid, heir to his father's large company, teams up with his late dad's assistant Kato to become a masked crime fighting team.

Director:

Michel Gondry

Writers:

Seth Rogen, Evan Goldberg, and 1 more credit »

Stars:

Seth Rogen, Jay Chou and Christoph Waltz
 
 



Still of Seth Rogen and Jay Chou in The Green Hornet Still of Jay Chou in The Green Hornet Cameron Diaz at event of The Green Hornet Still of Seth Rogen in The Green Hornet Still of Seth Rogen and Jay Chou in The Green Hornet

Storyline
 
Playboy Britt Reid (Seth Rogen) becomes the new publisher of Los Angeles' "The Daily Sentinel" after the sudden death of his father. Britt's party life is about to change when he and his driver and kung fu expert, Kato (Jay Chou), stop a robbery. With the help of Kato, Britt starts a new career of fighting crime as the masked superhero "The Green Hornet". Written by Douglas Young (the-movie-guy)  

p/s : jay chou cam nak tunjuk hebat je dalam filem nie kan....heheh...tang action je best kot..banyak syok sendiri je filem nie kuang2....by the way peminat jay chou jgn marah aku lak ek..

asal raya cina je kan mesti...

selamat pagi semua, semua orang dah mula cuti ka? aku lum lagi sok baru cuti, kat fb aku tengok ramai orang tak online dah, mesti depa dah mula cuti kan...korang plan p mana cuti raya cina, aku nak p ladang anggur tp tak tau le pulak buka ke tak time raya cina nie kan, yang pasti semua supermarket mesti tutup bila raya cina, so tak maknanye nak p jalan2 citu, nak shoping pun tak leh hehe...

 Asal raya cina je mesti orang melayu susah kan, yela semua kedai tutup, majoriti yang niaga orang cina...tapi xpe kat umah aku tu satu minimarket tu akan buka coz dia cina kristian, so dia takan tutup kedai, terdesak cari barang leh beli situ huhuhu...

selamat makan limau free, kat ofis aku pun ada lagi nie,

Tuesday, February 1, 2011

aku nak laju tapi murah ada ke?

assalammualaikum,  ada tak sape2 jual benda alah nie, laju tapi murah, cepat ngaku, aku nak...benda alah pe lak nie ek...aku nak anak beruk arr a.k.a berukben hehehe... sangat nyampah arr kan pakai tenet nie heheh...bayar murah nak laju lak kan,...nak murah n laju leh pakai stremix je kan, yang terbaru unifi, aku yang kena guna talian talipon nie arr aku tak gemar pun, walaupun laju, sebabnye bila kat umah aku tak dak masa nak online. so cam rugi je kan, dulu pernah pakai stremix bayar buta2 je tak guna pun. lagipun aku cepat jemu arr  kalau online selalu, aku yang spesis minat datang semusim je, pas tu tukar musim lain, aku nak buat benda lain lak, 

 p1 n YES pun murah gak kan, tapi hampeh tol kan tak dak coverage lagipun kat kawasan aku, nie pun kira untung ada 3G leh gak guna beruband maxis....tapi kan dah aku guna yang murah cepat tol ko nak limit kan, bosan tol arr kan, tu pasal aku malas dah ngan blog sekarang, loading lembab giler...kalau orang lain seronok2 je ada fb kan, aku sekadar on je fb, sangat bosan dah ngan fb...so aku dok senyap2 je...malas nak chat or komen. mybe sebab dah berusia kan jadi camtu, hahahah....ok sedar diri tua huhuhu...

en3 ini lebih kepada membebel...waaa aku dah jadi mak nenek lak,..keja pun banyak hujung2 bulan...cuti raya cina korang buat pe ek...jom p haiking...semangat tol akak aku dok plan masa first raya cina, kasut sukan aku tak dak lagi nie,